View Single Post
Vechi 28.07.2011, 14:30:17
moldoveanu's Avatar
moldoveanu moldoveanu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Pai hai sa te intreb asa:
1. Unde au fost publicate? Ma refer la publicatii stiintifice, nu tabloide. Ceva de presitigiu, gen "Nature"?
2. Care e metodologia folosita pentru respectivele teste? Ca eu nu o vad descrisa, si asta e o parte esentiala al oricarei lucrari stiintifice care descrie un experiment. Mai ales unul care a tinut 10 ani.
3. Exista peer-review?
Nu poate fi publicata in nici un fel de publicatie stiintifica vestica o asemenea cercetare.
Toate centrele si asociatiile stiintifice din vest sunt construite si functioneaza in jurul teoriei umanismului. Adica acestea exclud din start orice posibilitate de a exista divinul. Chiar daca savantul x descopera o influenta a divinului el nu poate sa sustina acea teorie in cadrul cercurilor stiintifice actuale. Cand esti acceptat ca membru al unei academii sau for stiintific semnezi niste hartii. Printre acele hartii e si una prin care tu de declari adept al materialismului stiintific si umanismului. NU AI CUM FI OM DE STIINTA IN ZIUA DE AZI ALTFEL DECAT DECLARANDU-TE ATEU. Nu te declari direct ateu si te declari adept al umanismului si materialismului stiintific si e cam acelasi lucru. ACEASTA ESTE UNA DIN CAILE DE MANIPULARE A MASELOR CATRE SECULARIZARE.
Pt pct 2, se facea referire la articolul din presa, nu la documentatia stiintifica. Probabil ca aceasta exista la acel institut, nu cred ca publica acel ziar tot dosarul, pt ca nu cred ca interesa cititorii prea mult partea tehnica. A acuza ca nu s-a publicat toata documentatia in ziar mi se pare cel putin hilar.