View Single Post
Vechi 28.07.2011, 15:09:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Ma rog lui Dumnezeu sa-mi ajute sa traiesc fara cip, adica fara carduri electronice si fara pasaport electronic. Nu sunt de acord cu documentele electronice si nu vreau sa le folosesc.
Pai calculatorul de ce-l folosesti? Ca e plin de cipuri.
Si telefonul la fel?

Citat:
Am multa incredere in parintele Paisie Aghioritul, un sfant al zilelor noastre, care ne-a avertizat cu mult timp in urma ca nu e bine sa le luam. Spunea ca ne obisnuim cu ele si apoi ni se pare normal sa acceptam si microcipul implantat.
Da si mai zicea ca in America oamenilor li se tatueaza coduri de bare cu laser pe frunte.
Si alte aiureli care le-o auzit si el pe la altii preacuviosi si naivi ortodocsi creduli.

Stai tu ca pana ai sa ajungi la cip implantat daca o fi vreodata sa fie si sa aiba vreo semnificatie spirituala, vezi sa nu te impiedici si sa cazi taman in groapa din fatza usii pe care n-ai cum sa o vezi ca esti cu ochii pe groapa-care-poate-exista in curtea vecinului.

Citat:
Daca luam documentele electronice premergatoare, capacitatea de a ne impotrivi implantarii cipului se anihileaza, adica, mai pe romaneste, ne indracim. Anormalul ni se va parea normal si vom rade si noi de ,,inapoiatii'' care nu accepta aceasta inovatie tehnologica.
Am auzit ca se indracesc unii mai tare de la Internet si diverse bloguri "ortdoxe" care iti zic cum sa dai cu parul in stanga si dreapta si daca esti ortodox apoi musai sa umbli cu sabia in mana si sa tai capul necredinciosilor..

Desigur, metaforic vorbind..dar nu stiu cum se face ca din ce scriu admiratorii la comentarii nu prea par genul metaforic..
Reply With Quote