View Single Post
Vechi 28.07.2011, 15:10:26
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Totusi, v-a scapat ceva esential, bine conturat atat in Sfanta Scriptura cat si in Crez.
"Voia Tatalui Meu este ca cine vede pe Fiul si crede in El sa aiba viata vesnica; si EU il voi invia in ziua de apoi" (Ioan 6:40)

"Astept invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie. Amin" (Crezul)

Poate aveti ceva sa ne spuneti despre revenirea Domnului si invierea din ziua de apoi.
Nici unul din versetele pe care mi le-ati dat nu contrazice crezul nostru, in schimb il contrazice pe-al dumneavoastra. Daca cred in Dumnezeu am viata vesnica. Nu sint mort provizoriu iar apoi am viata. Am viata vesnica, iar in ziua de apoi imi voi capata si trupul. Astept invierea mortilor, pentru ca atunci bucuria noastra va fi deplina. Cel rau va fi invins.

Nu prea am ce sa va spun despre ziua de apoi si nici despre invierea mortilor. Pe crestinii catolici ii preocupa foarte mult prezentul: ce facem noi astfel incit nici o secunda a vietii noastre sa nu fie irosita. Ce va fi la invierea mortilor si in ziua de apoi? Nu ma intereseaza; Domnul are grija de toate. Si orice ati crede, ca exista sau nu suflet, in ziua aceea Domnul nu ne va intreba nici cite biblioteci am citit, nici cit de mult am inteles legea Domnului sau mersul steleor. Vom fi intrebati cum si cit i-am slujit Domnului si cit de mult ne-am iubit aproapele.
Reply With Quote