Citat:
Īn prealabil postat de mirelat
Citat:
Īn prealabil postat de ancah
Daca ai realizat cat de importanta e mantuirea si iti vezi si pacatele, nu prea mai ai timp de pierdut. Atunci trebuie sa depasesti starea de dorinta si sa actionezi, caci nu intentiile ci faptele sunt cele care conteaza.
|
Draga Anca, ai dreptate, dar ideea mea era ca fiecare sa judece pentru el, si sa se abtina a mai uita in gradina latora si a-i cataloga ca sunt asa si pe dincolo, mai ales daca acestia sunt mai slabi. Lucrul cu oamenii este foarte dificil si de multe ori daca nu stim cum sa ne apropiem de ei obtinem chiar contrariul a ceea ce ne dorim pentru ei, desi noi credem noi ca facem bine.
|
Si cum ar trebui sa fac acest lucru?
Chiar daca m-am adresat la persoana a doua si te-ai simtit vizata, am vorbit de fapt din propria experienta. Dealtfel mai sunt si altii, care considera ca timpul nu trebuie pierdut, ceea ce ma bucura. Evident, la varsta ta si eu am pierdut timpul, deci departe de mine gandul de a te atinge cu cuvintele mele. De fapt am marcat momentul, cand incepi sa nu mai pierzi timpul si anume atunci cand Dumnezeu iti permite sa-ti vezi greselile (si aici am vorbit in general, nu despre tine Mirela).
Dealtfel apropierea nu o face cel ce scrie, ci cel care citeste. Cum as putea eu sa ma apropii de titi cei care citesc? In schimb se pot apropia cei care adera la idee.