Dragostea de aproapele tau
Buna ziua tuturor. Sunt foarte necajita ,am primit preaviz de concediere din institutia publica unde (inca)lucrez de 21 ani!!! s-a dat si un examen fff ciudat in care cei care n-au invatat au luat si cei care au invatat nu au luat.Asa incat de luna viitoare va trebui sa-mi caut o slujba...stateam si plangeam in fata icoanelor impreuna cu baiatul meu de 12 ani,atat,noi doi si Dumnezeu.Parca traiesc un vis urat f urat din care sper sa ma trezesc...mi-e foarte greu pentru ca sunt singura il cresc pe cel mic de 12 ani singura,si nu am cui sa strig ,pe ce umar sa plang...Doar rugaciunea ma linisteste si sper ca Bunul Dumnezeu sa nu ne lase.Maine ma voi duce la parintele duhovnic si ii voi lasa din povara sufletului meu...Dar nu deznadajduiesc. In numele iubirii de aproapele va rog sa inaltati o rugaciune la Ceruri pentru mine. Va multumesc si va iubesc! Doamne-Ajuta-ne pe toti!
[SIZE=3] "Dragostea adevarata se aseamana cu flacara unei lumanari. Oricate alte lumanari s-ar aprinde din ea, flacara primeia ramane intreaga si nu se micsoreaza deloc. Si, fiecare noua lumanare, are aceeasi flacara ca si precedentele... ,, [/SIZE]
|