Citat:
În prealabil postat de Azzuurra
Cred ca nu conteaza cum te imbraci, atat timp cat este decent.
Si cred, ca orice fata care nu mai e fecioara, poate purta o rochie de mireasa fara nicio jignire sau rusine. Poate sa fie alba, sau daca simti ca albul nu este pentru tine, atunci ivoire sau alta culoare. Sau daca este alba si ti se pare prea "mult", poti avea un buchet colorat. Adica nu cred ca trebuie sa te pedepsesti in ziua nuntii pentru greselile tale alegand o tinuta simpla. Este un moment unic pe care nu-l mai poti aduce inapoi si trebuie sa fii cat de cat multumita de alegerile tale.(Si de ce nu, sa se apropie si de nunta de vis a fiecaruia)
Dar daca tu te imaginezi intr-o altfel de rochie decat cea traditionala in ziua nuntii, si asta simti si vrei, fa asa.
P.S. Sarah Jessica Parker s-a imbracat intr-o rochie neagra in ziuna nunti (fashion ...) si dupa a spus ca si-a regretat alegerea.
|
:) negru in niciun caz nu as purta. dar o culoare deschisa cu siguranta. nu rosu, poate un bleu deschis, galben pai, auriu, vernil... sunt multe variante.
Iar in privinta buchetului... am dubii... ador florile insa am nevoie de maini sa ma inchin, sa tin mana mirelui... am nevoie si de buchet?
apropo de asta, ar fi deplasat ca din florile primite la nunta sa depun la icoane dupa terminarea slujbei? oare s-ar simti cei care mi le-au daruit jigniti?
mi-ar placea sa fac asta dar nu stiu cum as fi privita.. mi-e teama f tare ca trairile mele vor fi interpretate gresit si nu vreau sa supar pe nimeni in acea zi....