Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc
Asta e boala: obsesii fara niciun suport real, incoerenta in discurs (din trei in trei cuvinte schimba subiectul), violenta verbala, fizica ...
De multe ori imi spunea, in spirit de gluma, ca in fata casei, intr-o gradinita cu flori mi-ar sta bine in mormant, ar avea grija sa-l ude in fiecare zi si sa ma salute. "Cred ca ma voi gandi serios cum sa ajungi acolo. Nu-i asa ca ar fi simpatic?"
Din nefericire, boala este incurabila.
|
Stiu
Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc
O fosta colega de facultate a ucis acum cativa ani. Dupa investigatii minutioase a fost declarata iresponsabila pentru fapta ei (schizofrenie paranoida) si internata la un ospiciu, in judetul Iasi. Dar acela este un fel de ospiciu de maxima securitate unde sunt internati bolnavii psihic cu antecedente antisociale.
|
offf... te rog mult nu-mi mai povesti asemenea cazuri ca ma apuca disperarea si nu am voie sa deznadajduiesc sau sa traiesc cu drobul de sare deasupra capului caci trebuie sa ma concentrez pe a gasi cele mai bune solutii.
In privinta mamei imi este teama ca in ultima vreme a inceput din ce in ce mai des sa o atace pe bunica (mama dansei) care este in varsta (80 de ani) si nu se poate apara de ea. si nici nu o lasa inima sa nu o primeasca in casa (este copilul ei). dar mie mi-e teama pentru viata bunicii si simt ca daca s-ar intampla o nenorocire nu as putea s-o iert pe mama oricat de crestineste ar fi. dar bunica m-a crescut, ea mi-a fost mama, si cumva, desi stiu ca e gresit, pe bunica o iubesc mai mult decat pe mama care nu a putut sa se ocupe de mine asa cum ar fi trebuit.