View Single Post
Vechi 29.07.2011, 17:39:28
ioan_strainul
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Imi pare rau dar nu reusesc sa vad logica in ceea ce afirmati mai sus.

Sunt oameni groaznici care ajung sa fie parinti, oare asa a fost voia lui Dumnezeu?
Sa nu fi meritat acei copii parinti mai buni?

Iar copii acelor oameni, din ce spuneti, n-ar trebui cumva, Doamne fereste sa fie mai buni decat parintii lor?

N-ar trebui sa le iasa din cuvant desi viata lor (a parintilor) este o marturie a multor alegeri gresite si decizii deloc intelepte?

Inteleg ca ati avut se pare una din acele experiente neplacute care te fac sa "sufli si in iaurt", insa incercati sa priviti lucrurile cu ceva mai mult obiectivism.
Draga Aline sa ma ierti ca vin asa de tIrziu cu un raspuns su mai bine zis o explicatie la ce am spus , Insa nu am fost destul de explicit si de clar In ce am spus despre parinti . acum cred ca se va Intelege ca eu nu spun ca copii sunt raspunzatori de faptele parintilor , insa parinti sunt deacord si sustin ca vor fi raspunzatori de educatie si de invatatura data copiilor lor pina la o anumita vIrsta , si mai spun ca fiecare suntem liberi sa alegem drumul pe care mergem si copii si parinti nu suntem obligati de nimic sa urmam pe parinti nostri alegem ce este bun pentru noi, unI aleg calea mInturiri care este al lua cruce Lui Hristos iar alti calea perzari care este vrajmasul omului sarpele deavol,
sa ne rugam mult ca R U G A C I U N E A este o C H E I E care D E S C H I D E doua lumi CERUL ca D U M N E Z E U sa dea si I N I M A SI SU F L E T U L omului sa primeasca, de aceia sa crerem sa ne dea dupa a LUI Intelepciune si voie amin amin amin

S L A V I T sa fie D O M N U L AMIN AMIN AMIN

Last edited by ioan_strainul; 29.07.2011 at 17:43:31.
Reply With Quote