View Single Post
Vechi 29.07.2011, 23:15:06
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Eu nu pot sa cred ca Iisus Hristos a facut un gest NEFOLOSITOR, desi ingaduit. Dincolo de toate versetele pe care sunt convinsa ca le poti aduce drept "dovada", sta Insusi Mantuitorul, Fiul lui Dumnezeu iar El ne este noua model in toate. Imi pastrez opinia exprimata initial, omului ii este permis consumul de carne si peste.
Cum te raportezi atunci la zilele de post randuite de biserica? De ce mai e necesar postul (abtinerea de la a manca lactate, oua si carne) daca "din start" omului nu i-ar fi permisa carnea? Biserica nu pare a recunoaste acest lucru. Ba chiar da dezlegari la peste in unele zile de post.
...
modelul este IISUS HRISTOS , FIUL LUI DUMNEZEU ..... stai ca inca nu am terminat iar opinia ta FARA ARGUMente NU ESTE ADEVAR .... si sa continui ca vad ca versetul geneza 1.29 nu va place ha ha ha
sa vedem ce mai gasim in geneza , poate astea o sa va dea de gindit ( daca nu nu e bai o sa continui , ca am rabdare , sa vedem cit de ortodocsi sunteti voi ), ca sa nu existe dubii sunt ortodox ca sa nu avem discutii de secte si alte bazaconii ....
si ca tot spunea cienva pe aici ca hrana vegetariana era in rai ia uite aici unde era .....
17. Iar lui Adam i-a zis: "Pentru că ai ascultat vorba femeii tale și ai mâncat din pomul din care ți-am poruncit: "Să nu mănânci", blestemat va fi pământul pentru tine! Cu osteneală să te hrănești din el în toate zilele vieții tale!

ce reiese de acolo ? sa te hranesti DIN el ... vrea sa vad si eu ce animal CRESTE in el ( pamint ????? eu stiu ca TOATE SEMINTELE din pamint dau fruct si cereale , si uite cum geneza 1.29 este sutinuta DE O PORUNCA ..... upsss adica sa mincam vegetarian e o porunca ? DA ....

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Nu am inteles deloc argumentatia ta referitoare la animalele carnivore. De ce-ar avea influenta pacatele omului asupra animalelor din jur, care e suportul biblic al acestei afirmatii?
Sfintii Parinti au supus animale salbatice, insa nu le-au transformat din carnivore in ierbivore; cu alte cuvinte le-au imblanzit instinctele de vanatoare insa nu le-au dotat cu stomac tipic rumegatoarelor si limba aspra buna la pascut iarba...
DE CE a fost facut pamintul CU TOT CE E PE EL si PENTRU CINE ca sa FACA CE ? hmmmm
dupa ce raspunzi la aceste intrebari o sa GINDIM sa vedem care e raspunsul la intrebarea ta ( desi l-am dat il mai aprofundam )
multa iubire
Reply With Quote