Citat:
Īn prealabil postat de eugen_gh
Acum am impresia ca exista mai multe sensuri pentru cuvintele dragoste si iubire, mai ales in viata de cuplu. Stiu ca dragostea fata de aproapele nostru este acel sentiment care ne conduce inspre a-l indruma catre mantuire... a-i arata care este Calea cea dreapta si Adevarul... a-l ajuta sa-L gaseasca pe Dumnezeu... dar cu toate acestea nu-mi da pace un gand: cum stiu cine este persoana potrivita si cum ar trebuii sa se dasfasoare viata de cuplu in asa fel incat sa-i fim placuti lui Dumnezeu?
|
Eu m-am casatorit de tanara, la vremea respectiva nici nu stiam sigur ce e"iubirea":p. Mi-am analizat inima si am inteles ca inainte de a exista "el" zilele si noptile erau pustii, totul era searbad, eram un lung sir de zerouri dara fara acel 1 in fata ramaneam doar un zero. Apoi a aparut ea, IUBIREA:D Din ziua aceea am inceput sa descopar frumusetile din jurul meu, priveam, respiram ceea ce inainte nici nu stiam ca exsita. De ani de zile priveam cerul fara sa stiu ca e asa de inalt, de ani de zile priveam fereastar dar niciodata nu ma intrebasem ce e dincolo de ea..atunci am inteles.. VIATA MEA A CAPATAT SENS PRIN IUBIRE. cand va veni vremea, vei sti cine e el/ea, vei sti cum sa traiesti ca sa fii placut Lui Dzeu. Viata ta va capata sens doar daca tu o vrei:):)