View Single Post
Vechi 30.07.2011, 01:19:07
the_Listener
Guest

Implicit

[quote=Azzuurra;383823]
Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul

Cu inceputul:
"CAPITOLUL 11
Primirea paganilor la Hristos.

1 Apostolii si fratii, care erau prin Iudeea, au auzit ca si paganii au primit cuvantul lui Dumnezeu.
2 Si cand Petru s-a suit in Ierusalim, credinciosii taiati imprejur se impotriveau,
3 Zicandu-i: Ai intrat la oameni netaiati imprejur si ai mancat cu ei.
4 Si incepand, Petru le-a infatisat pe rand, zicand:
5 Eu eram in cetatea Iope si ma rugam; si am vazut, in extaz, o vedenie: ceva coborandu-se ca o fata mare de panza, legata in patru colturi, lasandu-se in jos din cer, si a venit pana la mine.
6 Privind spre aceasta, cu luare aminte, am vazut dobitoacele cele cu patru picioare ale pamantului si fiarele si taratoarele si pasarile cerului.
7 Si am auzit un glas, care-mi zicea: Sculandu-te, Petre, junghie si mananca.
8 Si am zis: Nicidecum, Doamne, caci nimic spurcat sau necurat n-a intrat vreodata in gura mea.
9 Si glasul mi-a grait a doua oara din cer: Cele ce Dumnezeu a curatit, tu sa nu le numesti spurcate"
"
11. Şi a văzut cerul deschis şi coborându-se ceva ca o faţă mare de pânză, legată în patru colţuri, lăsându-se pe pământ.
12. În ea erau toate dobitoacele cu patru picioare şi târâtoarele pământului şi păsările cerului.

asadar sa vedem textul - cerul s-a deschis , animalele de acolo erau si nu erau spurcate . asadar ce a mincat petru? daca a mincat ?
si de unde?
poti sa compari asta cu animalele de pe pamint?
19. Şi [COLOR=#000000]tot gândindu-se Petru la vedenie[/COLOR], Duhul i-a zis: Iată, trei bărbaţi te caută
continui tu textul ? sa vedem la ce se refera?

multa iubire

"
[quote=Azzuurra;383823]
Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
Cred ca iar ai inteles gresit. Nu faptul ca esti vegetarian te face mai bun. Daca in rest ai alte pacate, efortul tau nu prea e valoros. Dar daca luam 2 persoane cu acelasi numar de pacate, cu siguranta cel care este vegetarian este mai placut Lui Dumnezeu. Asa cum unul vegetarian cu mai multe pacate decat unul care manaca carne, are mai putina trecere in fata Lui Dumnezeu. Dupa cum am spus, sa fii vegetarian e bine. Sa crezi ca asta e totul, mare greseala. Dar este un efort pe care il faci pentru tine si pentru Dumnezeu, dar nu ca ti l-a cerut El. Asa cum, nu inseamna ca o persoana care mananca carne nu se va mantui. Si e tentant pentru cei care se chinuiesc in orice fel sa cada in pacatul mandriei. Si oricum, fiecare trebuie sa faca dupa putere.
"
esti sigura ??????
multa iubire

Citat:
În prealabil postat de Azzuurra Vezi mesajul
[
Cat despre modul in care incepi sa devii vegetarian, daca citeai mai bine ai fi vazut ca am fost vegetariana. ............

Repet: fiecare dupa putere. "Unul a fost lasat asa, altul asa". Acum foarte bine ca tu urmezi viata anumitor Sfinti care au vost vegetarieni. Bineinteles, tot ei au fost si feciorelnici si au decis sa ramana asa pana la moarte. Banuiesc ca asta vrei si tu, sa le urmezi exemplul, sau vrei sa ne dai noua un exemplu pe jumatate?
"
nu ai fost CUM TREBUIE ... asadar lasa.ma sa ma indoiesc ca ai fost din moment ce nu mai esti .....
in cazul hranei NU E FIECARE DUPA PUTERI ci dupa INVATATURA ... copilul NU DECIDE cind e mic ce maninca CVI I SE SPUNE SAU DA .... asadar nu mai fa confuzii cu ´´ asa esti tu ´´ ca nu e valabil.... tu poti schimba CA DE AIA TI S-A DAT CAP sau nu? ... asadar COMBATE-MA cu argumente si nu cu ´´ asa sunt eu ´´ ca nu tin .... Dumnezeu a zis ´´´´ NOI SUNTEM VINOVATI DACA NU ASCULTAM ..... Dumnezeu NU DA BOLI , ci omul .... asadar daca ne bucuram ci papilele gustative sunt satisfacute INDIFERENT ca ne face rau atunci cind avem boala SA NE BUCURAM .... ok? vreau sa vad si eu unu care se bucura ca e bolnav dupa ce a mincat timpenii .... MI-L ARATI ? si sa nu imi vii cu bolile sfintilor ca acolo e altceva ----- si parca spuneai ca aia pot ( parca erau sfinti din nastere )
MULTA IUBIRE

Citat:
În prealabil postat de Azzuurra Vezi mesajul
[
Sa-ti dau un exemplu: am o prietena care nu tine tot postul, in familia ei se face mancare la comun si se conformeaza. Si atat poate. Dar credinta ca a ei n-am mai vazut. Si nu este ceva invatat, sau ca a citit multe carti sau din Biblie, e ceva natural, din nastere si nici n-am cum sa-ti explic in cuvinte.(Fiecare are greseli, asta e clar). Ca sa-ti explic, daca as sta in Manastire toata viata, nu cred ca as ajunge la gradul ei de credinta. In fine, si i s-a spus ........ Fata asta nu tine postul, dar are mult mai multe cu care compenseaza si la al carei nivel probabil nu voi ajunge.

Sper sa nu te superi, sau sa te simti jignit, dar "nu-ti simt iubirea" din comentarii. Doar ai scris:"multa iubire". Dar raspunsurile tale sunt ca un fel de misto ???? Ha ha ha?????

Iti recomand o carte "Moartea unui guru. Rabi R. Maharaj"
NU IMI DAU CU PAREREA DE PRIETENA TA ... si nici nu iau argumentele tale in calcul CA POTI FI FFFFFF SUBIECTIVA .... asadar exemplu irelevant ... poate sa fie sau sa nu fie cum zici tu ....
nu pot fi jignit ..... iar de suparat nici vorba .... raspunsurile mele sunt directe si interactive ....
multa iubire
Reply With Quote