View Single Post
Vechi 30.07.2011, 02:03:58
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
stii ca anumite soiuri de masline nu sunt ok ? stiai ca anumite uleiuri de masline fac mai mult rau decit bine ? desigur ca nu .... asadar eu citesc pe eticheta si daca nu are eticheta IL LAS PE RAFT INDIFERENT CA E EXTRA SAU ITALIAN sau scump sau ieftin ... NU CONTEAZA .... asadar ar fi bine sa ii faci compozitia chimica la ce am spus sau sa nu il mai consumi daca nu stii ce are inauntru .....
multa iubire
upsss...ce este in comert este cu multttt multtttt sub cel facut de casa...daca vrei iti trimit o monstra sa-i faci analizele (si nu glumesc cand afirm - iar daca iasa analizele bune te poti abona)...ce-i care mi-l trimit, mi-l trimit din pivnita lor... tu crezi ca ei consuma ceva ce le-ar putea face rau (cand ei il beau ca pe medicament) sau ca nu au facut niste analize asa pentru cultura lor generela...ar fi culmea sa le cer si o analiza (i-as jigni) ...as pune la indoiala produsul cu care se mandresc poate cel mai mult (cel putin in zona)
iar ce este in comert...iti spun eu dragule...mi-au povestit ei cum se face uleiul pentru comert...si inca ceva cel de la 10 euro in sus este un ulei care ar putea fi bun...in rest sunt POVESTI....s-au facut si demonstratii pe aceasta tema

Last edited by ovidiu b.; 30.07.2011 at 02:10:04.
Reply With Quote