Citat:
În prealabil postat de maria32
deci de atata amar de timp Biserica ne mintea dand dezlegare la mancare de dulce cand ar fi putut de la bun inceput sa ne spuna ca cine este crestin nu are voie sa manance carne, branza, lapte, oua. dar ne-a facut noua pogoramant ca suntem slabi si nevrednici.......... eu asta inteleg din raspunsul tau...
|
biserica A INGADUIT pentru slabiciunile si pacatele noastre , dar a ORINDUIT sa se tina post ..... sfintii demonstreaza arta divina fiind ŽŽ ingeri pe pamint ŽŽ .... se spune ca unii oameni au dinti de lapte in ale invataturii si nu pot mesteca adevarul gol golut , dar altii au dinti puternici si il ŽŽ maninca ŽŽ fara probleme ..... asadar iti dau din nou un verset care sa imi suStina afirmatiile cu INGADUINTA

23. Toate
îmi sunt îngăduite, dar
nu toate îmi folosescToate
îmi sunt îngăduite, dar
]nu toate zidesc
27. Dacă cineva
dintre necredincioși vă cheamă pe voi la masă și voiți să vă duceți, mâncați orice vă este pus înainte, fără să întrebați nimic pentru conștiință.
ps neputinta de a te abtine de la carne este o ingaduinta, NU O FOLOSINTA(adevar) .
de asta postul ZIDESTE si intareste pe mai putin credinciosi ca se straduiesc sa il tina .... dar pentru un sfint . postul este BUCURIE si IUBIRE .... DIFERENTA ESTE FFFF MARE IN TRAIRE intre unu care face putin , si unu care face mult .... rasplata va fi in functie de nevointa ....
multa iubire