View Single Post
Vechi 30.07.2011, 04:21:43
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Pr. Gheorghe Vezi mesajul
Dupa haina, da!

Prea usor accepta unii preoti intrarea in Biserica, prin botez, a oricui si oricand! Uneori doar in numele unei nevinovatii de prunc (care este reala, desigur), dar se uita ca lucrarea de altoire nu este doar o slujba de o ora ci o lucrare de o vesnicie!

Este o drama spirituala si diavolul lucreaza de mult la acest tip de fapte! Azi este greu si sa refuzi un botez dar si sa-l faci! Eu cred ca toti oamenii trebuie botezati ca sa se poata mantui, dar Biserica nu trebuie sa devina doar loc unde se contabilizeaza cantitatea! Cand aduc pruncul in acea stare de pregatire pentru rai, de madular al Trupului lui Hristos, trebuie sa am grija ca prin aceasta sa nu omor alte madulare deja lucratoare!

Iertati-ma pe mine pacatosul, fratilor! Nu este in gradina mea acest prunc si cei ce-l inconjoara. Am gresit poate incercand sa filtrez cu filtrul meu ceva ce nu este la mine. M-am lasat condus de mahnirea ce o am cand vad cum in Biserica Lui azi, de foarte multe ori, comanda si hotaraste duhul dreptatii-corecte si nu Duhul Iubirii Drepte!

Iertati-ma!

Preotul Gheorghe, mult-pacatosul.
ce vina are copilul ca nu poate fi botezat din considerentele dumneavoastra parinte ?
oare hristos ii refuza botezul ? cum se aplica ““ lasati copii sa vina la mine “““?
harul preotiei nu se rasfringe asupra barbatului ortodox si a copilului ? ei nu au nimic de spus ?
are un parinte ORTODOX si femeia e protestanta .... cel ortodox nu e madular al bisericii ?
daca nu se boteaza copilul nu il dam in mina diavolului ?
nasii sunt responsabili de copil si Dumnezeu nu are grija de ei ?
daca va ajuta puteti sa spuneti ca sunt raul care va ispiteste , dar copilul nu are nici o vina .....
as mai avea multe intrebari dar ma opresc aici ca sa va dau timp de a raspunde
multa iubire

etc etc etc
multa iubire
ps din cite stiu eu . preotul este inlocuitorul lui hristos prin taina preotiei sau ma insel? si ce spune preotul se implineste .... de ce nu face preotul impreuna cu barbatul ortodox si cu viitorii nasi ortodoxi rugaciuni ca sa protejeze viitorul copil botezat, de mama ? sau poate ca atitudinea sotului o va determina sa se lase de protestantism ?
oare pentru sufletul pierdut si nebotezat CINE VA DA SOCOTEALA ? BARBATUL ORTODOX ? NU ... EL NU ARE DARUL SA BOTEZE .viitorii nasi care au fost rugati ? DA , CACI NU AU AVUT NICI UN PIC DE MILA fata de copil si NU AU CREZUT in marinimia SI IUBIREA LUI DUMNEZEU fata de copii .si sa imi fie cu iertare dar si preotul( hristos ) care a oprit venirea acelui copil la el .... offff sa imi fie cu iertare dar s-a pierdut un suflet nevinovat din considerente puerile ....imi asum acest pacat, daca e pacat de a spune ce simt .... si nimeni nu e responsabil de el .
multa iubire

Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 04:57:56.
Reply With Quote