minunile facute pt mine.
buna gasind acest topic m-am gandit sa va spun si eu cateva dintre minunile Sf Nectarie care le-a facut pentru mine.eram la spital asteptam sa intru in cea de a 2 operatie dupa 6 luni de chimioterapie...mi se descoperise ca desi am fost operata si am facut chimioterapie analizele nu erau bune iar la rmn sa vazut o noua tumora..asteptam sa se faca ora sa vina sa ma ia asistenta,cand a venit la mine o femeie care la randul dumneaei astepta sa se opereze la san.mi-a dat acatistul sf nectarie si mi-a spus sa citesc atunci pana intru in oparatie..atunci l-am cunoscut prima data...am citit acatistul cu emotii pt ca imi era frica de ce se va gasila oparatie.....sincer nu stiam ca sf Nectarie e facator de minuni chiar asa ....am terminat de citit acatistul iar dupa o perioada a venit timpul sa intru in operatie...m-am pregatit si am intrat cu gandul ca sf nectarie va face cum vrea....m-am oparat si dupa aceea m-am trezit cu sotul meu langa mine...asa ametita cum eram l-am intrebat ce a gasit doctorii la operatie....mare mi-a fost uimirea si sufletul cand doc a venit chiar in momentul acela si a spus ca sa-u dat probe din tesuturi in momentul acela la anatomie patologica si nu a fost nici urma de cancer...totul a fost foarte normal..mi sa umplut sufletul de bucurie si am inceput sa plang...sf a continuat cu minunile...a doua zi am stat la reanimare iar a 3 zi ma dus in salon...imi trebuia cartela pt tel,,,si m-am hotarat sa merg in incinta spitalului sa imi iau una..pt ca imi e frica cu liftul am coborat pe scari de la etajul 4 jos la parter...vreau sa va spun ca in maxim 10 minute am ajuns sus la etajul 4...ma vedeau femeile care stasteau alaturi cand ma opereaza ..iar eu l-eam spus ca sunt oparata si au ramas mute de uimire ce zburdalnica eram mai ales ca am coborat si am urcat 4 etaje..pe cand alte fem cu eceeas operatie ca mine zaceau la pat de dureri si se miscau f greu......abia dupa o foarte lunga perioada mi-am dat seama ca Sf Nectarie a facut aceste minuni pt mine....dupa 3 sapt rezultatul la patologie a fost acelasi,,totul era ok...mentionez ca operatia mea a fost pentru cancer ovarian si am fost operata clasic,,taiata pe burta de la buric in jos....Bucura-te,Sfinte Ierarhe Nectarie,Mare Facatorule de minuni!
|