jignit nu ma simt deloc...imi sustin un punct de vedere si atata tot...mi-ai combatut lista cu ce ?

lista nu am inventat-o eu - eu sunt mic si mai am multe de invatat)...ca rosiile sunt bune? eu am si contrariul...perele=toxice nu cred ca am afirmat asa ceva...
trebuie sa avem in vedere si aspectele negative nu numai cele pozitive...degeaba mananci ceva care iti face bine pe o parte iar pe alta parte iti face rau (retine daca vrei ...si muta butonul pe "receptie" - eu nu vreau sa te conving...tu ai dreptul sa alegi)...
cat despre batran nu vreau sa sune a lauda dar ma obligi sa o fac ....da a fost la inceputuri pe langa Valeriu Popa (am gasit explicatia la firmatiile legate despre moartea lui..le-am postat pe topic)...dar de atunci a mai fost si pe langa altii:
-Zevacinski, un polonez ucrainean, care dupa razboi a fost dus intr-un lagar in Siberia, unde l-a cunoscut pe calugarul roman basarabean Nicolae Pescaru, un ascet ortodox, dublat de un mare vindecator. Acest calugar l-a ales pe Zevacinski (care era un om extraordinar de inzestrat intelectual, cunostea 11 limbi, vorbea greaca veche, latina, ebraica, slava veche), si i-a transmis tot ceea ce stia el in materie de medicina naturista, hipocratica. dar si de credinta ortodoxa.
- a mai fost si vreo 20 de ani pe langa
parintele Lavrentie Sovre (Frasanei) ...care a facut mari vindecari - o fi si asta cu diavolul? (Dumnezeu sa ma ierte ca sunt obligat ca pun o asemenea intrebare)...ai grija ce afirmi... oricum se pare ca stiti prea multe punand la indoiala ORICE...doar ce va convine voua ACCEPTATI ...
iar in a judeca naturistii este iarasi o greseala (nimeni nu-i poate judeca decat Dumnezeu)...ai stat sa te gandesti ca poate s-au jertfit pentru STIINTA in detrimentul CREDINTEI ca sa avem noi acum aceste informatii?
In a vorbi de nestiinta referitor la ce? la uleiul de masline - nestiinta celor care il produc? ...stii ce te rog de acum in colo sa faci analiza la tot cea consumi (de la bunica, din piata etc - si iti urez mult succes)...sau poate imi spui tu aceasta stiinta...nu vreu sa jignesc (departe mi-e gandl) ...dar asta chiar mi se pare NECREDINTA