View Single Post
Vechi 30.07.2011, 12:23:21
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
jignit nu ma simt deloc...imi sustin un punct de vedere si atata tot...mi-ai combatut lista cu ce ? lista nu am inventat-o eu - eu sunt mic si mai am multe de invatat)...ca rosiile sunt bune? eu am si contrariul...perele=toxice nu cred ca am afirmat asa ceva...trebuie sa avem in vedere si aspectele negative nu numai cele pozitive...degeaba mananci ceva care iti face bine pe o parte iar pe alta parte iti face rau (retine daca vrei ...si muta butonul pe "receptie" - eu nu vreau sa te conving...tu ai dreptul sa alegi)...
cat despre batran nu vreau sa sune a lauda dar ma obligi sa o fac ....da a fost la inceputuri pe langa Valeriu Popa (am gasit explicatia la firmatiile legate despre moartea lui..le-am postat pe topic)...dar de atunci a mai fost si pe langa altii:
-Zevacinski, un polonez ucrainean, care dupa razboi a fost dus intr-un lagar in Siberia, unde l-a cunoscut pe calugarul roman basarabean Nicolae Pescaru, un ascet ortodox, dublat de un mare vindecator. Acest calugar l-a ales pe Zevacinski (care era un om extraordinar de inzestrat intelectual, cunostea 11 limbi, vorbea greaca veche, latina, ebraica, slava veche), si i-a transmis tot ceea ce stia el in materie de medicina naturista, hipocratica. dar si de credinta ortodoxa.
- a mai fost si vreo 20 de ani pe langa parintele Lavrentie Sovre (Frasanei) ...care a facut mari vindecari - o fi si asta cu diavolul? (Dumnezeu sa ma ierte ca sunt obligat ca pun o asemenea intrebare)...ai grija ce afirmi... oricum se pare ca stiti prea multe punand la indoiala ORICE...doar ce va convine voua ACCEPTATI ...
iar in a judeca naturistii este iarasi o greseala (nimeni nu-i poate judeca decat Dumnezeu)...ai stat sa te gandesti ca poate s-au jertfit pentru STIINTA in detrimentul CREDINTEI ca sa avem noi acum aceste informatii?

In a vorbi de nestiinta referitor la ce? la uleiul de masline - nestiinta celor care il produc? ...stii ce te rog de acum in colo sa faci analiza la tot cea consumi (de la bunica, din piata etc - si iti urez mult succes)...sau poate imi spui tu aceasta stiinta...nu vreu sa jignesc (departe mi-e gandl) ...dar asta chiar mi se pare NECREDINTA
Concluzii:
1. daca tu in cunostinta de cauza fiind, pui egalitate intre parintele Lavrentie Sovre (Frasanei) si Valeriu Popa despre care recunosti aici adevarul:
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Uite iti pot da un exeplu la afirmatia ta - "departarea de adevaratele valori ale credintei". Popa Valeriu nu avut un duhovnic mare in spate care sa il apare. El a intrat in turma tailandezilor dar neavand ajutor a murit (dupa ce s-a intors din Thailanda - aici fiecare dintre tabere si-a sustinut punctul de vedere prin contradictii bineinteles), iar dupa cateva ore trupul sau a intrat intr-un stadiu avansat de putrefactie (asa cum a afirmat si Melissa ziele trecute).

Tot ceeea ce facem trebuie sa o facem credinta in Dumnezeu.

"Orice unealtă e cu două tăișuri. Dacă nu o folosești cum trebuie, în loc să taie, ea te taie, în loc să clădească, te dărâmă. Deci, fii cu nădejdea în Domnul când folosești uneltele Lui."
inseamna ca discutia cu tine chiar e dubioasa, nu doar ca nu are sens! ( reciteste mesajul meu complet despre Valeriu Popa de la topicul tau, sa-ti reimprospatezi MEMORIA)
2. te intrebase cineva daca tu crezi in Mos Craciun si te rog sa raspunzi la intrebarea asta!:-))
3. se observa cu usurinta diferenta dintre tine si Listener si ca atitudine si ca argumente. Si tie iti da cu minus, crede-ma!
Reply With Quote