View Single Post
  #338  
Vechi 30.07.2011, 14:20:10
the_Listener
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul

Acum asta sustin eu : Rosiile au o evolutie foarte mare in reactiile de enzimale (fermentatie)....atat de mari incat duc la putrefactie - putrefactie care se transmite in tot sistemul organismului. Acum referitor la LICOPEN (care este anticancerigen) - poti manca o tona de rosii si nu ai sa ai beneficii ....doar extractul de LICOPEN (adica fara putrefactiile din organism) - te ajuta in combaterea cancerului. Uite surse bune de LICOPEN care care nu te afecteaza negativ: pepene verde, papaya, caise si grapefruit roz.
Acum SOLANINA din rosii am mai discutat-o - se stie clar ca este TOXICA, dar tin sa adaug ca SOLANINA - este un catalizator invers in organism. Acum aciditatea si starea de disconfort pe care le creeaza rosia, nu are rost sa le mai discutam...aciditatea ridicata duce la stari de oboseala (somn agitat), boli de ficat sau rinichi.

Doamne ajuta!
FALS AMICE ... NICI O LEGUMA NU DUCE LA PUTREFACTIE caci NU STA DESTUL TIMP IN ORGANISM ... contine fibre SI SE ELIMINA RAPID .....cita prostie ( lipsa de invatatura ) .... cantitatea licopenului din rosie SE MARESTE DE CITEVA ORI daca rosia E PREPARATA TERMIC ...... dar se POATE ASIMILA LICOPENUL ( in cantitati mai mici desigur ) din rosia cruda DACA E MINCATA CU ULEI DE MASLINE ..... asadar ESTI DEZINFORMAT RAU .......solanina din rosii nu e toxica amice DECIT DACA E EXTRASA .... si sa iti mai dau un exemplu de asa zisa toxina in samburi de caisa ...... o stii ? si mai ales STII CA NU E TOXINA PENTRU ORGANISM SI DE CE ? asadar vorbesti TIMPENII FFFFFFFFFF MARI .....mai studiaza MULTTTTTTTTT si UPDATEAZA-TE....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 14:29:22.
Reply With Quote