Citat:
Īn prealabil postat de ovidiu b.
pai ti-am dat datele ultimelor mele analize...IRELEVANT...ce usor folosesti cuvintele...apropo nu am nevoie de analize ...am incredere mai mare in "batranel" decat in doctori (nu o spuna ca sa ma laud da iarasi sunt nevoit)...cand iesisem din spital aveam valori alarmante la colesterol si trigliceride iar doctorii nu mi-au dat nici un regim special (doar niste medicamnte pentru colesterol - pe care bineinteles nu le-am luat) ....si de cand m-am lasat pe mana lui valorile sunt mullllt mai bune In 6 luni le-am adus la un nivel satisfacator)...iar la alimentatie am char nu simt nevoia sa imi analize frecvent ...valorle le SIMT (oraganismul simte cand e ceva alet in corp - ma refer la un adevarat vegan - dar pt tine cred ca sunt mai bune cifrele exacte - dar ti-o spun cu buna vointa - vezi sa nu te innozi in ele)
Doamne ajuta!
|
pai irelevant PENTRU CA ACUM UN AN corpul tau era cu MULTTTTTT DIFERIT fata de acum .... s-au intimplat atitea lucruri in organismul tau de atunci incat nu poti sa iei in considerare analizele de atunci cu ce sunt .... normal ca aveai valori alarmant la colesterol si trigliceride de asta te-am si intrebat .... scuza-ma ca sunt ““ clarvazator ““ ... ha ha ha .... nivel satisfacator si nivel SANATOS sunt doua lucruri total diferite .... cit despre medicii care nu stiu nutritie nu trebuie sa imi spui ca stiu .... ei nu ti-au recomandat nici o dieta din mai multe considerente.... 1 nu stiu sa recomande . 2. stiu ca pacientii nu ii asculta , 3. fac comert cu medicamente , etc etc etc ..... dar asta nu inseamna ca informatia batrinului este corecta , intelegi ? el a eliminat cit mai mult posibil ALIMENTATIA toxica - carne lapte brinza oua peste , tu fiind vegan si NORMAL ca rezultatele sunt bune ..... CA NU TE MAI INTOXICI ....dar a spune ca rosia e acida si ca este rea pentru organism E CALE LUNGA .....
asadar FA DIFERENTE amice ..... eu vorbesc de studii stiintifice , si ma bazez pe dovezi ... DOVEZILE TALE UNDE SUNT ? si aici ma refer la timpeniile tale cu vegetalele ....... de lapte , brinza . carne . oua , peste ca sunt toxice , ne-am lamurit
multa iubire