View Single Post
Vechi 08.08.2007, 17:34:48
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

:)Sebastiana am auzit atatea povesti ca am inceput sa ma indoiesc de veridicitatea lor..aproape toata lumea e speriata de vraji,a devenit o moda sa spui ca iti face vraji nu stiu care,depinde cu cine te insotesti...,colegele mele nemaritate mai toate spun ca au cununiile legate(dar nici nu vor sa se spovedeasca si sa se impartaseasca,nu spun ca ele au gresit in tinerete facand sex,avorturi,nu spun ca au fist amante de ocazie,ca au alergat numai dupa barbati cu bani...),nurorile despre soacre si viceversa spun ca au vraji facute..in sfarsit nevestele disperate ale barbatilor cu amante sustin ca amantele le fac vraji...sa ma ierte Dumnezeu exista duhuri rele cu neniluita dar nu cred eu ca asta e lucrarea lor preferata sa-i trimita pe toti cu mic cu mare la vrajitoare,iar acolo unde exista trupul lui Hristos,in aceia nu cred ca patrunde asa usor necuratul....nici pe mine nu m-au ocolit aceste spaime...cand aveam eu vreo 23 de ani si eram fascinata de comunicarea cu spiritele(desi nu am practicat spiritismul),credeam in reincarnare,in entitati nevazute (atunci nu stiam ca duhurile sunt rele sau bune)simteam o prezenta stranie in camera noaptea,nu de putine ori ma trezeam tipand,auzeam zgomote,fosnete.......mama bineinteles superstitioasa s-a dus pe la tot felul de babe,care o sfatuiau sa mearga la sapte morminte...s.s.m.d.p...........................de cand m-am spovedit si impartasit si mi-am pus putina ordine in viata am incetat si sa mai cred in astfel de lucruri desi stiu ca ele exista,imi place mie sa le ignor existenta..nu sunt intangibila fereasca Dumnezeu,nu vorbesc cu infumurare...dar prea dese sunt temerile acestea,ar trebui mai atent verificate(de multe ori si subconstientul ne joaca feste..le cam amestec!)E bine sa avem la indemana rugaciuni de pocainta,rugaciunea inimii si vrajmasul dispare!Asared eu ,fara sa am studii teologice.Cat despre malitiozitatea mea,e si asta un pacat,de multe ori nu imi dau seama ca ustura
Reply With Quote