Citat:
Īn prealabil postat de maria32
Sunt intru totul de acord cu cele spuse de dvs. Nici nu am spus ca eu mai pot avea stilul de alimentatie al inaintasilor. Voiam sa fie doar un argument impotriva celor spuse mai sus cum ca ar fi complet daunator sa mancam carne, si ca de cand e lumea ar fi trebuit sa fim vegetarieni.
|
pai daca nu poti sa ai stilul de viata al inaintasilor , nu poate sa fie un argument ....este ILOGIC ....

si legat de bunicii tai CE BOLI AU avut PINA LA varsta de care vorbesti ? faptul ca au trait pina atunci CU BOLI arata ca PUTEAU SA TRAIASCA SI MAI MULT . si tineau posturile ? adica erau conform cu biserica ? etc etc etc ... .... Dumnezeu a facut corpul omenesc ATIT DE PERFECT incat supus la TIMPENII rezista mult .. Adam si Eva au demonstrat INTELIGENTA LUI DUMNEZEU CiND AU ASCULTAT-O prin viata lunga si vegetariana .... cit despre TIMPENIA ca suntem multi pe pamint , eu zic sa mai studiezi un pic CIT DE MARE E PAMINTUL ... daca tu traiesti unde e aglomerat .... MUTA-TE ....

statistic vorbind CITI DEPASESC 100 de ani ? si CUM ARATA LA 100 DE ANI ? nu as vrea sa intru in detalii ca o sa spui ca ma iau de familia ta , dar toti bunicii ARATA JALNIC ..... DE CE ? si sa nu imi dai replica puerila ca batrinetea ii face asa ca ma apuca rasul .... a fi nascut mai devreme nu inseamna ca automat trebuie sa apara boala cu varsta .....
multa iubire