Citat:
Īn prealabil postat de maria32
eu am alta intrebare, desi stiu ca nu e frumos sa raspunzi la o intrebare prin alta intrebare.
si daca nu am mai introduce toxine in organism, si daca am manca doar ce ne este folositor, la ce varsta am ajunge sa murim? si cat de folositor ne este asta? cat ne da Dumnezeu, numai El stie firul vietii omului cat este de lung.
.
|
buna intrebare si iti raspund ... nu stiu la ce varsta vei muri ca poate te calca masina , cade avionul cu tine sau cine stie ce accident mai ai ....

foarte folositor .... cite ai putea invata in sa zicem 500 de ani ? si cite generatii ar fi ajutate de inteligenta ta ? cum ai putea sa transmiti istoria CORECTA urmasilor tai .... adam si-a vazut STRA STRA STRA STRA STRA STRA etc NEPOTUL si toata generatia pina la ultimul nepot8 in 930 de ani ) ... iti dai seama ce chef faceau aia cind se intilneau ? si uite cum adam a transmis oral CUNOASTEREA LUI DUMNEZEU ..... si apropo DE CE A ADUS ANIMALELE DUMNEZEU LA ADAM ? CE sa faca cu ele ?
multa iubire
Citat:
Īn prealabil postat de maria32
nu spun, TREBUIE sa ne ingrijim de trupul nostru caci e templul Lui Dumnezeu. insa nici sa ajungem sa traim sute de ani nu vad ca pe un lucru bun. Omenirea trebuie sa-si implineasca rostul ei, si care este acesta nu stim noi.
|
SA ISI IMPLINEASCA ROSTUL ? iti spun eu care e .... apocalipsa .... si asta nu stim cind va fi ..... oare dupa ea MAI MOR OAMENII ? ca tot spui ca nu vezi rostul de a trai VESNIC .....

multa iubire