View Single Post
Vechi 30.07.2011, 20:28:43
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Celor care respingeti cu fermitate pasaportul biometric va doresc sa nu aveti niciodata probleme cardiace, sa nu suferiti de tulburari ale ritmului cardiac. Stiti ca in acest caz se implanteaza cardiodefibrilatoare (microcip) care trateaza inima pacientului prin socuri electrice intracardiace, salvandu-l de la moartea subita.
Asa cum spunea parintele Arsenie Boca, fiecare boala si fiecare necaz ne sunt ingaduite cu un rost. Ma rog lui Dumnezeu sa pot lua decizii crestinesti in caz ca voi trece prin astfel de probleme. Adica, daca ma voi afla in fata unei astfel de probleme, ma voi ruga sa se faca voia lui Dumnezeu cu mine.

Daca voia lui Dumnezeu va fi sa traiesc, precis imi va scoate in cale un sfant sau niste remedii naturiste care sa ma vindece fara cardiodefrifrilator.( Si apoi cine garanteaza ca pacientul nu moare la putin timp chiar cu aparatul cu cip?) Iar daca Dumnezeu considera ca nu-mi este spre mantuire sa mai traiesc, atunci ma rog sa ma pot supune voii Sale.

Scopul vietuirii noastre pe pamant este obtinerea mantuirii. Daca asta nu obtinem, zadarnic ne luptam pentru sanatatea trupeasca. Nu cred ca e bine sa incercam sa ne descurcam fara Dumnezeu. Ne arde de nu ne vedem cu modernisme cu tot. Iar cand murim, tot cu El ne intalnim, dar depinde cum ne primeste. Sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne intareasca credinta pentru a nu ne vinde sufletul pentru un blid de linte de la antihrist.

Last edited by antoniap; 30.07.2011 at 20:30:57.
Reply With Quote