Citat:
Īn prealabil postat de Pr. Gheorghe
Nu, frate, nu merita raspuns! El (troll-ul) nu se foloseste de raspuns iar fratia ta cazi in pacatul vorbirii fara rost (asta vine din mandrie). Cand un crestin vorbeste o face fie ca sa zideasca fie ca sa ispiteasca. Ce crezi, vei putea zidi aceasta persoana in vreun fel, chiar daca ar exista in realitate si purtand aceste probleme declarate? Sunt sigur ca nu, mai ales, nu aici pe forum!
Iarta-ma, frate! Iertati-ma toti, va rog!
|
nu stiu daca voi zidi persoana asta intr-un fel sau nu , dar stiu ca ““ lumina nu se ascunde sub pat , si mai stiu ca adevarul se porpovaduieste si mai stiu ca IISUS HRISTOS i-a trimis pe apostoli ca oile INTRE LUPI ....si mai stiu ca unde se aduna doi in numele lui ACOLO E SI EL , si mai stiu .... dar ma opresc ca poate voi fi analizat ca sunt ““ mandru ““ .... si daca altcineva inainte sa vina la ortodoxie are aceste intrebari DACA NU II RASPUNZI si pleaca , CINE E VINOVAT DE PIERDEREA LUI?
eu am multe intrebari si poate si raspunsuri dar nu pot sa tac vaziind neajunsuri pe un forum , mai ales ca E ORTODOX ....
multa iubire