Subiect: DESPRE PSALTIRE
View Single Post
Vechi 30.07.2011, 21:44:34
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de VictorS Vezi mesajul
De o saptamna am inceput sa citesc din psaltire, o catisma pe zi (nu de capul meu). De ceva vreme am un necaz in familie, divort etc. In perioada asta eu m-am tot rugat; rugaciune personala plus acatiste pentru impacare pe la manastiri. In toata aceasta perioada de cand ne-am despartit nu ne-am certat niciodata efectiv , de jigniri si alte lucruri urate nici nu se pune problema; din acest motiv inca mai speram ca se poate rezolva ceva si de aia ma rugam zi de zi. Astazi la fix o saptamana de cand am inceput sa citesc din psaltire am reusit dintr-un motiv aparent banal sa ne certam foarte rau si pe langa cearta noastra am reusit sa ma cert la fel de rau si cu mama ei , cu care in 5-6 ani nu am avut nici macar o singura discutie in contradictoriu; certuri care mi-au spulberat efectiv orice sansa de impacare. Coincidenta oare sau cititul psalmilor mi-a facut mai rau decat imi imaginam. Sa citesc in continuare pana la 40 zile asa cum am de citit sau sa ma opresc pentru ca din cate vad eu sunt doar 2 posibilitati: una ca e un semn ca nu are rost sa ma mai rog ca e degeaba sau ca a fost o simpla coincidenta si oricum rugaciunile mele nu au nici un efect deci....

Daca ti-a spus parintele sa citesti 40 de zile, citesti 40 de zile. Nu te opri si nu descuraja! Psalmii sunt foarte puternici si de aceea apar ispite. E semn ca trebuie sa continui, asadar.