30.07.2011, 21:51:19
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de MariS_
Imi place acest raspun si sper sa nu-l incurc si eu cu adaosul de mai jos.
Vrei adevarul, draga Higinia? Dar e inflatie de "adevaruri"! Penurie e doar de iubire. Unul s-a legat de-un copac si a stat nemancat 7 zile si in cele din urma l-a pocnit adevarul in moalele capului si de atunci tot "ilumineaza", altul a stat intr-un picior 5 zile si la final l-a pocnit si pe el alt adevar in moalele capului si-a inceput si el sa "ilumineze", altul a stat 3 zile in cap si l-a nimerit si pe el adevarul, nu stiu acu'-n ce loc da' a si el "ilumineza". Numai o Persoana, acum 2000 de ani a "stat" intr-o pozitie foarte incomoda, cea mai incomoda, mai ales pentru cugetare, a stat rastignit si nu a elaborat adevarul ci era Insusi Adevarul. Asa a ajuns Adevarul la noi. Dar daca te intrebi de ce, care este cauza, motivatia, ai sa afli ca Iubirea, din Iubire a coborat printre noi, din Iubire s-a Jertfit pentru noi. La baza Adevarului sta Iubirea, caci din Iubire se naste Adevarul, Dumnezeu fiind Iubire si tot din Iubire se intrupeaza caci Duhul este tot Iubire. Cauta Iubirea, draga Higinia, Iubirea jertfelnica, nu orice iubire, deschide pentru asta larg ochii inimii si cand vei gasi Iubirea ea iti va deschide si ochii mintii si atunci vei intelege si Adevarul.
Har, smerenie si jertfa de sine.
|
Vorbe foarte frumoase, daar fata oscila intre ortodoxie si secta penticostala, nu intre ateism si crestinism.
Nu care cumva sa gaseasca valuri de iubire la penticostali...