Citat:
Īn prealabil postat de ovidiu b.
nu am avut boli de stomac
de combinat nu combin...pt ca ti-am spus si motivul (aciditate, toxicitate, fermentatie foarte puternica, catalizator invers)...dar de ce trebuie sa le combini cu ceva anume?
!
|
ce inseamna nu ai avut ? ai baut cafea ? ai baut alcool ? coca cola ? etc etc etc .... daca ai facut asta MULT TIMP stomacul tau a fost sensibilizat .... asadar daca SE GASESTE ca ai boala DEJA E PREA TARZIU ..... intelegi ce se discuta ?
ca sa iti iasa prostia din capsor ca sunt acide ....

multa iubire
Citat:
nu consum varaza murata decat iarna si cand mi se recomanda...in functie de ce necesitati are organismul
acum varza murata e foarte buna la digestie (contine enzime)...iar la aciditate nivelul ei este scazut...mananc cu placere varza murata fara a avea vreun disconfort
!
|
cum ai verificat ca MURATURile acide CARE SCOT CALCIU DIN OASE la tine nu au efect ? ti-a zis mosu de 63 de ani ? offff offff offfff credul mai esti ... ha ha ha ... dar daca e atit de buna DE CE NUMAI LA RECOMMANDARE SI DOAR IARNA? si care tip de varza ? sa nu imi spui alba ca iara o sa te fac habarnist rau ..... e alba? hai nu ma dezamagi si zi ca e rosie si ca pe aia o consumi DAR SA FIE ADEVARUL .OK?
Citat:
Varza murata contine o cantitate mare de fibre, vitamine, microelemente, saruri minerale, vitaminele B-12 si U.
Ceea ce este foarte interesant, este faptul ca prin murare calitatile ei sporesc.
In urma fermentarii zaharurilor, apare acidul lactic, foarte important in formarea unei flore intestinale sanatoase. Varza murata contine mai multa vitamina C decat cea proaspata, lucru deloc de neglijat avand in vedere rolul de antioxidant al acesteia.
Se regasesc in varza murata acidul ascorbic, acidul folic, fermenti lactici.
numai bine!
|
SI CUM O MUREZI ?
faptul ca , contine ce spui tu NU INSEAMNA CA MURATA E BUNA .... POTI SA FACI DIFERENTA ? hai sa iti explic ... daca bagi in organism CEVA FERMENTAT , procesul de fermentatie CRESTE in stomac .... si devine FOARTE acid ... corpul lucreaza BAZIC si ca sa contracareze acidul SCOATE CALCIU DIN OASE ... ...si ficatul si rinichii au de suferit ca sunt incarcati .... asadar te feresTi de rosii ca spui tu ca stau mult in stomac SI DIN FERMENTATIE trec in putrefactie, O TIMPENIE, dar bagi fermentatie care devine putrefactie?????? ... mai studiaza serios ca faci niste lucruri ILOGICE ....

multa iubire
MULTA IUBIRE
ps cred ca Dumnezeu a dat in natura niste muraturi ... DE UNDE LE CULEGI ?
multa iubire