View Single Post
  #11  
Vechi 31.07.2011, 03:08:33
the_Listener
Guest
 
Mesaje: n/a
Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
aaaa si de procesul de fermentatie al rosiilor uiti ...sau rosiile nu au un grad ridicat de fermentatie?
gradul de fermentatie al varzei fara sare este mulllt sub cel al rosiilor...iar la combinatia cu morcovul tot nu vrei sa rapunzi
vad ca nu ai priceput asadar uite primul raspuns . mai am si altele dupa ce imi spui ce intelegi de la textul despre rosii postat de mine .... un mic rezumat nu ar strica ...pe liniute ...
CA SA ITI IASA PROSTIA DIN CAP CA SUNT ACIDE .... de aia
nu amice ... orice muratura ESTE MAI ACIDA decit orice leguma acida .... asadar intelegi ? logica ce iti spune ? rosie organism -fermentatie , varza fermentata ( fermentatie ) - fermentatie marita in organism .... sau la tine daca varza e fermentata deja inainte de a o minca, fermentatia ei in organism scade sub actiunea acidului clorhidric ? asta vrei sa spui ?
asta e logica ? sub actiunea acidului clorhidric ? hmmmm
multa iubire
ps rosiile contin fibre ? da sau nu ?
multa iubire
““In afara de rosii, sunt si alte fructe si legume rosii bogate in licopen, cum este pepenele rosu, dar proportia continuta este mult mai mica. Peste 80% din licopen din dieta noastra provine din rosii si produsele derivate din rosii, iar administrarea lui in asociere cu uleiul de masline ii creste absorbtia.““ un citat ca sa vezi ca ce am spus pina acum poti verifica si din alte surse .... ca tot vorbeai ca inlocuiesti cu pepene rosu IL MANINCI CU ULEI DE MASLINE ? HA HA HA....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 31.07.2011 at 03:33:39.
Reply With Quote