View Single Post
Vechi 31.07.2011, 04:00:10
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul

vad ca nu ai priceput asadar uite primul raspuns . mai am si altele dupa ce imi spui ce intelegi de la textul despre rosii postat de mine .... un mic rezumat nu ar strica ...pe liniute ...
CA SA ITI IASA PROSTIA DIN CAP CA SUNT ACIDE .... de aia
nu amice ... orice muratura ESTE MAI ACIDA decit orice leguma acida .... asadar intelegi ? logica ce iti spune ? rosie organism -fermentatie , varza fermentata ( fermentatie ) - fermentatie marita in organism .... sau la tine daca varza e fermentata deja inainte de a o minca, fermentatia ei in organism scade sub actiunea acidului clorhidric ? asta vrei sa spui ?
asta e logica ? sub actiunea acidului clorhidric ? hmmmm
multa iubire
ps rosiile contin fibre ? da sau nu ?
multa iubire
““In afara de rosii, sunt si alte fructe si legume rosii bogate in licopen, cum este pepenele rosu, dar proportia continuta este mult mai mica. Peste 80% din licopen din dieta noastra provine din rosii si produsele derivate din rosii, iar administrarea lui in asociere cu uleiul de masline ii creste absorbtia.““ un citat ca sa vezi ca ce am spus pina acum poti verifica si din alte surse .... ca tot vorbeai ca inlocuiesti cu pepene rosu IL MANINCI CU ULEI DE MASLINE ? HA HA HA....
multa iubire
faptul ca rosiile contin fibre tot nu ma convinge...si ca se elimina repede la fel nu ma convinge ... si varza contine destul de multe fibre...si nu uita varza murata are B12
Reply With Quote