Citat:
În prealabil postat de ioanna
Mi s-a parut usor amuzanta afirmatia initiatorului topicului “ortodocsii care merg la protestantism probabil ajung in Iad” si ma gandeam ,dar de protestantii nativi nu spune nimic, care e predictia pentru ei? Am impins gluma mult prea departe, imi cer scuze daca v-a deranjat.
|
Va spun,in fata Domnului,canu m-ati deranjat sau suparat cu nimic.Adevarul din sufletulu omului doar pe necredincios il deranjeaza.Dvs ati spus sincer ceea ce credeti,Credinta dvs,cum sa-mi permit sa ma supar cand si eu fac acelasi lucru?Cu privire la topic:eu,spre diferenta de initiatorul lui,am mai mult ,,alb" pe la tample si am colindat mai mult lumea.Am vazut poate mai multe.Dansul probabil ca este sincer in demersul lui,crede in ceea ce spune si daca chiar vrea sa salveze suflete atunci Domnul ii va rasplati dupa cum va fi voia Lui.Un singur lucru mi-as permite sa-i spun,ca de la unul care a vazut mai multe:
credinta se traieste si apoi se predica.
Cine mai intai o traieste acela o va predica
la lumina si in Lumina,direct si limpede precum apa de izvor.
Nu ai nevoie sa te ascuzi in spatele unor adrese anonime de mail,asa iti arunci credinta in sectarianism.Apostolii au predicat direct si puternic,tarirea si rugaciunea ascultata fiindu-le marturii.Daca chiar crezi in ceea ce spui,ia frate Cuvantul Domnului si vino sa-mi aduci Vestea cea Buna,fa ca
lumina pe care a pus-o Domnul in tine sa nu se stinga sub obroc.Nu ai nevoie de ocolisuri.Direct si la inima frate,acolo unde vine Hristos.Amenintarile si jignirile nu ma clintesc frate,
vino cu platoșa credinței și a dragostei și punând coiful nădejdii de mântuire,adu vestea biruintei lui Hristos asupra mortii .Vino frate la noi asa cum te-a invatat Apostolul Pavel (Efeseni 6:10-18)si spune-ne daca,fiind curatiti prin al Lui Sange si crezand in jertfa Lui, putem sa ne apropiem fara teama de Preasfantul Dumnezeu.
Atunci te vom asculta.
Cel de Sus sa-l aiba paza Sa atat pe dansul cat si pe noi toti