View Single Post
  #5  
Vechi 31.07.2011, 15:28:41
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned
 
Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Mesaje: 544
Implicit

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit Vezi mesajul
Bine ca pot trece inapoi la ortodoxie.

Aici e o carte evadarea din iad care trateaza lucurl acela: http://www.scribd.com/doc/16409335/Evadarea-Din-Iad

Daca stiti pe cineva care a trecut la p[rotestantism puteti sa-i trimiteti un email anonim de aici http://www.sendanonymousemail.net/ in care sa-l avertizati cu primul de mesaj din threadul acesta si cu linkul de la cartea aceasta http://www.scribd.com/doc/16409335/Evadarea-Din-Iad . Rugati-l sa faca la fel cu altii.

Abcul vietii eterne: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=12927

Minunile ortodoxiei: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=12926
Nu stiu de protestantii care s-au nascut asa caci nu au pacatul parasirii Bisericii stabilite de IIsus si trecerea la Biserica invatata de Vasilica dupa 1500. Pai si ce o sa ziceti? Pai protestantismul a renuntat la spovedire care sterge pacatele asa ca Protestantii care fac avort sau aun pacatul iesirii din Biserica sau pacate grele fie se pregatesc probabil de iad fie devin ortodocsi ca sa se spovedeasca.

Uite cat de importanta e spovedirea. Sa zicem ca spovedirea este ca spalatul unei camasi. Te spovedesti la cateva luni e o camasa splata la cateva luni. IN Protestantism nu exista spovedire si este posibil ca acea camasa a sufletului sa nu fie spalata intreaga viata. Cum va arata ea?

Nu a aparut IIsus sa zica renuntati la spovedire. Protestantismul e Biserica infiintata de Vasilica si Vasilica probabil fie ca nu a inteles rolul spovedirii ca nu avea studii teologice fie ca nu avea preoti hirotoniti sa spovedeasca.

Vasilica ce a infiintata Protestantismul a facut greseli grave cum ar fi renuntarea la Sfanta Impartasanie pentru viata vesnica.

Cat de important e un an de viata. Ce te faci cu talentele tale daca nu e viata? IIsus ti-a adus in Biserica lui Biserica Ortodoxa viata vesnica. De ce sa treci la Protestantism care nu are darul acesta?

Nu vreau sa discut mantuirea la protestantii care nu au pacaqte grave precum avortul sau iesirea din Biserica lui IIsus, Biserica Ortodoxa.

Daca ortodoxia iti da si intrare in rai si viata vesnica de ce sa ramai fara viata vesnica?
Reply With Quote