Subiect: intrebare
View Single Post
Vechi 31.07.2011, 19:34:54
ggmarius ggmarius is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gheorghie Vezi mesajul
mah, Marius, daca esti un barbat cu frica de Dumnezeu, n-ai face greseala mea si ai lua toata dragostea asta ca pe o ispita...invata, intra la o facultate, vezi'ti de viitorul tau si stai cat mai mult cu parinti tai. Probabil ai sa ma intrebi DE CE SA STAU CU PARINTII?- De la ei avem inca multe de invatat dar noi nu ne dam seama.. in ziua d azi e la moda sa fii rebel si sa fii certat cu parintii...pastreaza doar relatie d prietenie cu fata si nu te lasa dus d val, crede'ma ca fete mai sunt.. Doamne ajuta!
Dar eu nu am dorinte trupesti pentru aceasta fata, nu am de gand sa fiu cu ia pentru a pacatui. Ci chiar simt ceva pentru ea. E desteapta, credincioasa, frumoasa, foarte inteligenta, isteata, curajoasa, tot ce trebuie mai bun. Inteleg ce vreti sa imi spuneti, dar nu pot sa o las numai asa daca poate acum e singura sansa sa ma impretenesc cat mai mult cu ea si sa aflu daca si ea ma place sau nu. pur si simplu nu o pot lasa. Nu spun ca o iubesc, pentru ca sunt convins ca inca nu stiu ce e iubirea, dar pot sa spun ca o plac destul de mult pentru ceea ce e, nu pentru felul in care arata. Sper sa intelegeti ce vreau sa zic.
Reply With Quote