Subiect: intrebare
View Single Post
Vechi 31.07.2011, 21:53:17
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Sugerez o punga te gheata, repede, ca vad ca te-a infierbantat.

Prin "actiune" m-am referit la eforturile de a se apropia de respectiva fata, pe care le mentiona si el (mess, telefon, si un eventual drum pana la ea). Toate asta in opozitie cu a sta cu mainile in san, facand fix nimic, si asteptand ajutor de la Dumnezeu. Ai inteles acum?

Nu stiu cum se face, dar pentru niste oameni care se dau drept curati, atat spiritual cat si fizic, cam repede va sare mintea la sex, si cam repede deduceti ca orice enunt pe care l-ati citit in graba sare sexu' sa va agreseze.

Asa ca inainte sa sari sa sa judeci, si sa reactionezi, poate o intrebare clarificatoare nu ar strica. Graba strica treaba, stii tu.
Pacate toti avem.....nu e nimeni fara de pacat!
Imi cer iertare daca am inteles gresit ceea ce-ai scris, dar, din ceea ce-ai scris asta am inteles.
Nu sunt infierbantata, dar, sunt mama si am un baiat de varsta initiatorului topicului, Eu pe baiatul meu mereu l-am sfatuit ca toate se fac la timpul lor in viata. Acum la varsta asta e perioada in care te poti usor indragosti atat de tare incat sa-ti pierzi ratiunea si sa faci niste prostii care-ti pot marca viata.
Reply With Quote