View Single Post
Vechi 01.08.2011, 11:17:21
misteria
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CelMandru Vezi mesajul
Poate că nu ai făcut referire la tine, dar eu cred opusul. Părerea mea este că cine-i percepe pe ceilalți ca niște minți umane avide să se creadă atotștiutoare, superioare tuturor, este sau nu vrea să fie iertător. Iubirea înseamnă și iertare, și dușmanul nu-i decât în mintea ta, căci dacă ai radia de atâta ocean de iubire, ți s-ar părea că-i raiul pe pământ, și-n rai nu găsești și bine și rău...doar bine. E greu să fii mereu iertător, dar măcar străduiește-te...

Misteria, nu are nimeni nimic cu tine. Doar că vrei să intri într-o horă care-i formată din persoane care sunt sau își doresc să fie creștini ortodocși trăitori. Poate că nu reușesc, dar măcar încearcă, și asta-i ajută să se culeagă de pe jos în momentele grele. Asta-i cu putință doar datorită milei Lui Dumnezeu. Că vrei tu să crezi asta sau nu, tot adevărat rămâne, căci Adevărul e unul singur și acesta-l găsești doar în ortodoxie.

Acest adevăr se relevă celor credincioși dar și celor necredincioși sau de altă religie, cu știința sau fără știința lor. Tu te poți mântui indiferent de situație, căci nimeni nu poate cuprinde logica dumnezeiască, dar între timp noi ăștia care năzuim către Hristos, rămânem ortodocși până la capăt.

Adică tu vrei să îmi spui ca NU iubirea este condiția primordială? Iar cei care JUDECĂ MEREU să fim serioși...NU știu ei de fapt CE este IUBIREA....Cît despre restul fiecare crede cum simte...Nu cred că e greșit să fii creștin ortodox, catolic sau greco catolic....