Ma adresez cam tuturor celor care au scris in acest topic...inclusiv admin-ului
Este adevarat ca nu conteaza locul (manastirea)...este inaltator sa nazuiesti spre acest drum...este frumos sa doresti,sa simti...dar e tragic sa te duci...
Daca SoraL a rezistat numai o zi si ii e teama sa mai incerce...eu am rezistat mult mai mult...dar lumea ingerilor la care visam este mult prea departe...
Chiar imi permit sa dau un sfat celor care au ganduri in acest sens...inainte de a va hotari unde sa va stabiliti lasati cartile si ceea ce stiti sau visati voi ca ar fi...mergeti si traiti cateva zile in acele locuri ,fiti naturali,fara false smerenii si patrundeti in adancul locului...este greu sa rezisti intre oameni...fugind de fapt de oameni
Pleci din lume,dintre oameni cu gandul ca mergi la Hristos...si dupa putin timp realizezi ca mai rau te-ai afundat intre oameni si in griji ale lumii...desi nu este decat o mica comunitate...de care trebuie sa faci cica "ascultare"...sunt dezamagita...asta este...prefer lumea in care traiesc acum...e mult mai bine orientata spre Hristos.
Iertati-ma...nu vreau sa scriu mai mult decat este cazul...efectiv doresc sa respect cerintele acestui Forum...
Sper insa sa luati aminte inainte de a face un pas...
|