Citat:
Īn prealabil postat de Neaguu
Mai omule de ce nu te faci calugar? Caci ei tot ce au au dat bisericii!
Avem aici un om care care strecoara tantarul si inghite camila...
dar unde ai gasit tu aceasta idee ca nu e bine sa mananci carne?
P.s o evanghelista care nu ma putea ierta nici pe mine si nici pe altii dar care mintea pentru sefa a postit o data 3 zile negre. Ca bre Iisus a postit fara sa manace nimic.
Da acest om e deasupra bisericii...
|
ca nu sunt vrednic de calugarie .... alte intrebari ? sau vrei sa imi spui ca facem diferente intre calugari si noi ? ei sunt diferiti de noi ? cine zici ca strecoara tantarul si inghite camila ?
am dat o gramada de versete --- si sunt IN SFINTA SCRIPTURA .... asadar ia.ti timp si VEZI UNDE SCRIE si CINE CE ZICE si IN CE CONDITII ,,,, si FA DIFERENTE , ca sa intelegi profunzimea ORTODOXIEI ..... SFINTII PARINTI STIAU CE STIAU SI CINE ARE URECHI DE AUZIT VA AUZI , SI OCHI DE VAZUT VA VEDEA....asadar eu am aratat unde scrie SA NU MANINCI , am explicat versetele aduse in discutie pina acum unde se vorbeste de carne SI NU AU NICI IN CLIN SI MINECA CU INDEMNUL DE A MINCA CARNE .... ba dimpotriva ..... vrei sa o iau de la capat pentrufiecare om care NU CITESTE ce am scris ? pai asa luam posibilitatea altor versete neexplicate pina acum de a fi explicate ,,,,, asadar astept......
multa iubire