Citat:

| 
					Īn prealabil postat de flo9_10  Da ioanna, intre mine si matusa mea exista rudenie prin alianta (afinitate).Maria32 am inteles ca biserica interzice casatoriile intre persoanele care sunt inrudite prin incuscrire de felul II pana la gradul V inclusiv, iar in cazul gradelor VI si VII numai in cazul amestecului licit de nume sunt probleme. Dupa multe cautari pe diferite site-uri am reusit sa aflu o metoda grafica de determinare a gradului de rudenie constatand astfel ca intre mine si respectiva persoana ar fii gradul VI de rudenie prin incuscrire de felul II. Insa sunt o serie de controverse in legatura cu aspectul asta, tocmai din acest motiv m'am gandit sa postez intrebarea pe acest site. Multumesc pentru raspunsuri si astept completari.
 | 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++  ++++++++++++++++++++++
Nu  ma  intelege gresit .
  dar te rog  sa fi buna sa  postezi  materialul sau canonul  sau  ce  ai gasit  tu scris  cu acest  fel de rudenie  ca sa vedem si sa intelegem si noi care  nu cunoastem acste   reguli
 si te  rog Inca  o data sa ma ierti 
   SLAVA Intru cei de Sus Lui DUMNEZEU si pe pamInt Intre oameni buna  voire amin amin amin