Subiect: Noul Patriarh
View Single Post
Vechi 09.08.2007, 15:30:26
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

:)Draga ecumenism iti inteleg revolta si ma bucur ca poti face o istorie a ecumenismului ca gasesti citate in care sunt definite atat masoneria cat si ecumenismul,.Trebuie sa ne mai inveti cate ceva despre falsa evlavie,ca multi nu inteleg ca daca te impotrivesti nu inseamna ca esti un crestin mai putin valoros.Nu mi-e felul sa stau nepasatoare,nu vreau nici sa instiga la ura,asa incat va adresez o rugaminte:luati si voi atitudine.......antiecumenism e cam singur pe aici ceilalti mai mult cu fustele lungi si cu barbile sunt crestini.Totul este patat de masonerie,tot ce vine din occident e murdar,drepturile acelea ale omului ,ale copilului sunt de origine masonica..tinta este distrugerea Bisericii,a valorilor adevarate,a traditiei,a radacinilorMmasoneria,infiltrarea ei in toate domeniile este un semn de luat in seama ca traim vremurile cele din urma..vreti sa ajungem sa ne unim cu aceia care nu vor sa recunoasca ca Maica Domnului este nascatoare de Dumnezeu?Un preot mason,ierarh ne va invata ca toti avem acelasi Dumnezeu,asta vreti?Ei vor sa ne manipuleze spre unirea si cu paganii nu numai cu crestinii(asa zisii)Prorociile de pe urma spun ca va fi luata Evanghelia lui hRISTOS SI VA VENI ATUNCI VREMEA LUI aNTIHRIST.o FORMA DE A FI LUATA ESTE SCHIMBAREA EI..SI CAMM ASTA O SA SE INTAMPLE...SE PREGATESTE O MARE LITURGHIE ECUMENICA.nU MI SE PARE CORECT SA INTOARCEM SPATELE SA STRAMBAM DIN NAS,TREBUIE SA IESIM SA NE SPUNEM DORINTA,SA-I INFLUENTAM NOI PE EI NU EI PE NOI.Cum sa te infratesti cu unul care nu8 crede in Sf,treime,in Sf,Euharistie..ci intr-un Dumnezeu universal?Sa ne rugam bravo,dar sa nu facem nici compromisuri,adica Dumnezeu ne da dar nu ne baga in traista,eu asa aam fost educata...m-am enervat rau de tot:angry:
Antiecumenism sa stii ca nu esti singur,ma simt destul de barbata (cam ca Zoe)sa-mi sustin si sa-mi afirm punctul de vedere,niciodata nu m-am temut decat de Dumnezeu.Rugati-va dar nu doar ,dezbateti dar faceti ceva dragi teologi toba de carte!
Reply With Quote