Citat:
Īn prealabil postat de Adriana3
Sunt ortodoxa iar Ortodoxia nu-i secta.
TU ai vrut referintele intregi si contextul intreg, asa ca nu te mai plange degeaba.
Biblia nu se interpreteaza pe bucatele scoase din context ci totul se integreaza.
Asa ca ia tu textele pe care le vezi, explica-le rand pe rand, vezi ca sunt 7 in total, deci da 7 explicatii, in ce ordine vrei, dupa care integreaza-le pe toate intr-una care sa arate planul lui Dumnezeu pentru mantuirea omului care se desprinde din aceste 7 texte.
Explicatiile mele le ai deja, toate integrate. Astept partea ta.
Dar daca continui cu mistocareala, revin la ceea ce ti-am zis initial: ramai tu cu tine insuti, ca eu nu vreau sa te deranjez.
La fel de multa iubire si tie 
|
ALEGE UN TEXT SI PUNE EXPLICATIA LINGA ...ai onoarea si discutam ... eu astept ... cit despre cum se intepreteaza biblia mai usor cu acuzatiile .... ca vedem pe parcurs ce stii si ce intepretezi

multa iubire
ps deci ? esti ortodoxa dar la locatie scrie ““ crestin din turma bunului pastor ““ ... cind minti ? acum sau atunci ? dar recunoaste ca minti ok? imi place ca dai versete din biblie dar minti despre ce esti .... ha ha ha ... ti-am spus ca spui timpenii .....
multa iubire
ps
postarea 1263 AI CITIT-O CU ATENTIE ?
multa iubire