View Single Post
Vechi 02.08.2011, 12:51:59
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
...și multiculturalismul cu ateismul...

În altă ordine de idei, n-am înțeles de ce a face săli de sport/a face sport ar fi o prioritate mai mare decât a face biserici/educație spirituală/religioasă.
Exista cateva motive pentru care constructia unui stadion este "prioritara". In primul rand, cele doua nu se afla in vreo competitie. Exista un minister al sportului care se ocupa, incredibil dar adevarat, inclusiv cu constructia de stadioane, care intra si in responsabilitatea altor institutii. In schimb, alocarea de fonduri pentru biserici se bazeaza pe alt algoritm. Exista ministerul cultelor, care repartizeaza fondurile in functie de numarul de enoriasi ai fiecarei biserici. Acum, BOR vine si cerseste alte fonduri de la stat, desi s-a tot laudat ca vor fi folosite doar fonduri private. Nu inteleg ce concurenta ar fi intre doua constructii daca una este legala iar alta nu. Iar sportul te tine mai sanatos decat rugaciunile. Daca am face mai mult sport, nu ne-am mai baza pe copiat la bac, am construi un sistem medical sanatos, atunci minunile de multe ori penibile cu care se lauda crestinii nu si-ar mai avea rostul. Dar de ce sa nu ramana crestinul cu impresia ca are dreptate cand sta in mizerie?

Last edited by ai2; 02.08.2011 at 12:54:28.
Reply With Quote