View Single Post
Vechi 02.08.2011, 13:59:52
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
Melissa am mai auzit pe cineva spunand ca anumiti preoti cred in energi venite din pamant sau din energia omului bla bla bla. Nu stiu daca exista astfel de preoti dar ei sunt oameni si pot cadea in greseala.Acest ortodox ne si indruma :cauta si vei gasi. Poate se refera la o anumita biserica care ne vorbeste despre Gradina Domnului sau nu mai stiu eu ce biserici ortodoxe sconsiderate fractiuni sectare bla bla bla.In primul rand ortodocsii au o gandire libera dar nu poti sa fi ortodox si sa nu crezi in spovedanie ! Sau sa nu te inchini icoanelor! La un moment dat eram si eu influentat de secta adventa si ma gandeam sa respect sambata! Dar nu poti fi ortodox si sa nu ai incredere in ortodoxie! Deci Melissa biserica ortodoxa ne invata ca avem voie sa mancam carne. Aici nu mai vreau sa vorbesc ca si biblia ne invata acelasi lucru. Apoi poti sa fi ortodox cu numele dar el nu are o gandire ortodoxa. El "Ma face din punct de vedere teologic" iar cu altii poate sa vorbeasca la "caterinca". Chiar daca e ortodox cade in pacatul infumurarii apoi se crede mai sus decat biserica. El vorbeste intr-o postare de o biserica care invata totusi diferit. Poti sa crezi asa ceva? Biserica lumineaza pe oameni si nu piteste asa cum vrea el sa spuna lumina! Ce biserica crestina este aceea care ascunde lumina?
nu amice BISERICA ORTODOXA ITI INGADUIE SA MANINCI CARNE SI A PUS POSTURILE CA SA TE INVETE SA TE ABTII DE LA EA .... E O DIFERENTA MARE .... SI SFINTII PARINTI AU DEMONSTRAT ASTA PRIN POSTURILE LUNGI ......
MULTA IUBIRE
CINE SPUNE SA NU TE INCHINI ICOANELOR ? SA NU CREZI IN SPOVEDANIE ? ADICA IN SFINTELE TAINE ?
asadar eu sunt de acord sa ma acuzi dar inainte INTREABA-MA . ok?
multa iubire
ps ce spui tu acolo ? unde am spus eu ca biserica nu lumineaza pe oameni ? la ce biserica crestina te referi ? ca nu exista decit una care detine adevarul si se numeste BISERICA ORTODOXA
multa iubire

Last edited by the_Listener; 02.08.2011 at 14:03:32.