View Single Post
Vechi 02.08.2011, 14:17:38
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
nu ai inteles nimic ... RECITESTE CE AM SCRIS gindeste IN CONTEXT si apoi discutam in continuare ... sa repet la nesfarsit EXPLICATIILE chiar e hilar .... ha ha ha
cit despre cita confuzie e la tine m-am lamurit ..... nu ai probleme cu stomacul dar ai ““ ciori ““ in el de la rosii , nu faci diferenta intre fermentatie si putrefactie , nu intelegi ca solanina este in fructele necoapte , nu intelegi valoarea licopenului si multe multe alte adica biochimia e la pamint si acum o dai cu biofizic ..reusite in teren asa ca tine ? batrinel de 63 de ani care te invata verzi si uscate ? nu mersi amice acum sunt alte alimente care putrezesc in stomac sau e rosia ? confuz rau serios .....
ps imi cer scuze ca tu esti dezinformat , dar informatia mea nu e pentru tine
multa iubire
ca sa intelegi...diferenta dintre biochimie si biofizica ....e ca si cum ai pune in ring un boxer (biochimia) sa se bata cu un luptator de aikido (biofizica)...sunt doua stiluri diferite ...deci e clar ca nu o sa ajungem la un consens...cat despre batranel nu are rost sa mai vorbesc...cartea lui e de vizita nu sunt vorbele ci munca in teren (31 de ani)...da un adevarat naturist gandeste biofizic...dar se pare ca esti atat de incapanat ca nici nu vrei sa faci o proba cu rosia ....sa te convingi tu singur si nu batranelul...dar pentru tine e mai usor sa faci afirmatii de "prost informat"...

ps pai nici nu are cum sa fie informatia ta pentru mine utila ...atata timp cat esti un naturist incepator (biochimist)
Reply With Quote