Citat:
Īn prealabil postat de the_Listener
nu ai inteles nimic ... RECITESTE CE AM SCRIS gindeste IN CONTEXT si apoi discutam in continuare ... sa repet la nesfarsit EXPLICATIILE chiar e hilar .... ha ha ha
cit despre cita confuzie e la tine m-am lamurit ..... nu ai probleme cu stomacul dar ai ““ ciori ““ in el de la rosii , nu faci diferenta intre fermentatie si putrefactie , nu intelegi ca solanina este in fructele necoapte , nu intelegi valoarea licopenului si multe multe alte adica biochimia e la pamint si acum o dai cu biofizic ..reusite in teren asa ca tine ? batrinel de 63 de ani care te invata verzi si uscate ? nu mersi amice  acum sunt alte alimente care putrezesc in stomac sau e rosia ? confuz rau serios .....
ps imi cer scuze ca tu esti dezinformat , dar informatia mea nu e pentru tine 
multa iubire
|
ca sa intelegi...diferenta dintre biochimie si biofizica ....e ca si cum ai pune in ring un boxer (biochimia) sa se bata cu un luptator de aikido (biofizica)...sunt doua stiluri diferite ...deci e clar ca nu o sa ajungem la un consens...cat despre batranel nu are rost sa mai vorbesc...cartea lui e de vizita nu sunt vorbele ci munca in teren (31 de ani)...da un adevarat naturist gandeste biofizic...dar se pare ca esti atat de incapanat ca nici nu vrei sa faci o proba cu rosia ....sa te convingi tu singur si nu batranelul...dar pentru tine e mai usor sa faci afirmatii de "prost informat"...
ps pai nici nu are cum sa fie informatia ta pentru mine utila ...atata timp cat esti un naturist incepator (biochimist)