View Single Post
Vechi 02.08.2011, 14:23:48
ioan_strainul
Guest

Arrow

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Interesantă parafraza la Romani 5, din păcate e doar ceea ce spuneți: o adăugare. Și cunoașteți ce presupune o adăugare la Cuvântul lui Dumnezeu... Apoc.22,18.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Dragul meu eu am spus ceia ce Dumnezeu mea pus In gura In acele momente cInd am scris pentru ca nu voiesc sa fiu pricina de potignire pentru nimeni, eu sarman si pacatos mai mult ca toti oameni din aceasta lume la un loc nu adaug Sfintei Scripturi nici o virgula ca nu sunt Indreptatit nici sa caut spre slavile cerului pentru ca pacatele mele ma apasa si ma rusineaza ,nu stii tu oare ca nu putem sa facem nimic far de voia lui Dumnezeu ,pentru ca daca vom spune asta sau alta ,El Domnul Dumnezeu poate sa spuna eu am zis sa spui si atunci ce vei zice nui adevarat dar cum ve demonstra ??? nu avem cum cel putin eu asa cred si sunt convins ca tot ce facem , facem cu voia lui Dumnezeu ,Referitor la Maica SfInta oare daca nu sar fi nascut HRISTOS MINTUITORUL, PRIN EA SAR FI SPUS CA A VENIT MINTUIREA LUMI PRIN EA '''''?????? eu cerd ca nu si sustin ca acesta este un adevar ca prin PreasfInta fecioara a venit MINTUIREA la noi, iar prin cea lalta mama noastra Eva a venit pacatul o nu??

daca tu nu vrei ca sa respecti aceasta este treaba ta dar eu o respect pentru ca asa Imi dicteaza mie ceva din adincul sufletului meu, tu fa cum vrei si te rog In Numele Domnului sa nu te superi pe mine si sa te rogi si pt. mine sarmanul si nevrednicul rob al Lui HRISTOS ca asa spune Scriputra rugativa uni pt, alti si Hristos spune IUBITIVA uni pe alti precum siEu vam iubit pe voi, CInd pacea veti iubio pururi si va fi dragoste-ntre voi atuncea lumea va cunoaste ca sunteti ucenici MEI.

Slavit sa fie Domnul In veacul veacului amin aminamin