Subiect: Adam si Eva...
View Single Post
Vechi 02.08.2011, 17:07:14
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Data înregistrării: 14.06.2011
Locație: Apeture Science Laboratories
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Nu cred că ești român, nu pricep ce vorbești și ce scrii acolo și văd că spui și repeți aceleași copilării, deci nu cred că iei în seamă vre-un argument și nu cred că-l pricepi dacă totuși îl citești. Te amuzi de ceea ce susțin deși eu am argumentat ceea ce susțin, iar Cartea Vieții e veșnic valabilă și nu trece căci în ea este consemnat Adevărul, pe când tu nu numai că nu argumentezi dar nici nu prea pricepi sensul unui argument chiar dacă pare că te bazezi pe cărțile inventate de niște oameni de știință care au incercat ei să explice câte ceva așa cum ar explica un copil rău care crede că știe el mai bine ca Dumnezeu, încercând să vândă castraveți la grădinar. Păi dacă tu la eclipsa de soare, la momentul culminant, care ține o fracțiune de secundă, nu ai văzut noaptea ce apare instantaneu, înseamnă că nu prea mai are sens să discutăm căci dumneata nu vrei să realizezi nici ceea ce vezi, dar te bucuri susținănd că la eclipsa de soare e zi și deci iată că singur m-am infirmat...
Tu esti cel ce tot repeta precum o curca beata...Nici nu ai observat de cate ori ai zis aceleasi teorii fara se ne dovedesti ceva concret decat ca ai o imaginatie bogata.
Nu pricepi ce spun? Hai lasa vrajeala ca nu m-am nascut ieri ca sa te cred pe cuvant.

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Păi dragul meu, e zi, în care se face tot mai întuneric și la momentul culminant e beznă totală preț de o fracțiune de secundă și nu se vede nicio strălucire din „bila” lunară... deci nu se vede albastru pe cer de la atâta lumină reflectată din bila lunii, ceea ce înseamnă că sunt semisfere.

Iar despărțirea asta în hidrogen și oxigen în apropierea soarelui e foarte posibilă cu atât mai mult cu cât sunt puse în evidență forțe electromagnetice uriașe la nivelul coroanei solare...

Deci iată stimbaile cum cu argumente logice pe baza a ceea ce se vede și a ceea ce este scris v-am demonstrat că voi credeți în niște basme omenești... căci ceea ce e cinstit și corect, adevărata înțelepciune este scrisă în scripturi.

Dar dumneata, sărmane prieten gLumeț, distrează de mine împreună cu „savanții” tăi... repetând platitudini...
O alta teorie marca vsovivi... ce sa mai zic, ca am vazut ca nu citesti ceea ce iti spun eu deci voi face si eu la fel... probabil esti un geniu neintles si "nedescoperit".
Reply With Quote