View Single Post
Vechi 02.08.2011, 17:17:00
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Referitor la simbolul unui ochi in triunghi cu raze,sa se vada crucea de calugarie a parintelui Arsenie Papacioc,ca asa a reprezentat parintele purtarea de grija a lui Dumnezeu,faptul ca Dumnezeu stie toate cate se intampla.
(e sculptat acest ochi,deasupra crucii pe care e rastignit Dumnezeu Iisus Hristos).
Si la destul biserici crestin ortodoxe,apare acest ochi,ca icoana a purtarii de grija a lui Dumnezeu fata de lume.
Chiar la mrea Sihastria,e o icoana tare frumoasa (facuta de pe vremea parintelui Cleopa),cum iesi din Sfanta Biserica,cu acest ochi,pe peretele de vis-a-vis in dreapta,unde e reprezentat acest ochi pe fond cu stele in spate,in Univers.

Sa zici ca simbolul acestui ochi e ceva satanic,dracii i-au inselat si pe unii din BC sa zica asta,vedeti cum inselatul de draci de a scris "Stapanul inelelor" reprezinta acel personaj spiritual malefic ca un ochi de foc.

Dumnezeu stie tot ce fac oamenii si ingerii si ce gandesc si ce intentioneaza sa faca si uneori le impiedica actiunile ,ca Dumnezeu proniaza lumea (are grija de oameni,de lume).

Vedeti ca scrie la cartea lui Iov,despre purtarea de grija a lui Dumnezeu fata de lume.

Acum revenind la Lady Gaga credeti ca dansa stie cine e Horus,sau cine e Thor?
Sa fim oleaca seriosi.
As fi mirat daca stie sa scrie pe engleza bine.
Ca isi acopera un ochi,e un gest de cochetarie feminina.
Eu cred ca femei de acestea neintelepte la minte si cu ceva pacate trupesti se vor pocai si se vor mantui.

Last edited by mihailt; 02.08.2011 at 17:19:12.
Reply With Quote