În prealabil postat de Scotland The Brave
Doamna,eu va pot spune,simplu si direct,ceea ce cred.Nu comentez ce cred alti oameni,Cel de Sus ne va judeca pe toti.Eu va spun ce cred eu.
Cred ca Dumnezeu,in infinita lui intelepciune si dragoste,a randuit totul pentru ca Binele sa triumfe asupra raului,Dragostea asupra urii si Lumina asupra intunericiului.Nimic si nimeni nu va invinge vreodata hotararea Celui de Sus care,neschimbator fiind,este drept si bun mai presus de intelegerea umana: ,,A Ta este, Doamne, marirea, puterea si maretia, vesnicia si slava, caci tot ce este in cer si pe pamant este al Tau; a Ta, Doamne, este domnia, caci Tu Te inalti ca un stapan mai presus de orice!"(I Cronici 29:11)
Biruinta este a Lui si tot ceea ce se intimpla lucreaza spre binele celor randuiti de Cel de Sus: ,,De alta parte, stim ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, si anume spre binele celor ce sunt chemati dupa planul Sau."(Romani 8:28). Nimeni nu poate spune cine sunt acestia sau cati sunt,Dumnezeu decide.Ei sunt ,,multime multa, pe care nimeni nu putea s-o numere, din tot neamul si semintiile si popoarele si limbile, stand inaintea tronului si inaintea Mielului, imbracati in vesminte albe si avand in mana ramuri de finic."(Apocalipsa 7:9).
Nimic și nimeni nu poate sta împotriva planurilor lui Dumnezeu. Nimic nu trece de dincolo de cunoștința Lui. Fiecare ființă din Univers se află sub suveranitatea Sa.Sunt un om linistit si fericit in Credinta mea in Domnul,pentru ca stiu,fara putinta de tagada, ca EL a randuit totul spre binele nostru si slava Lui,nimic nu este rodul hazardului sau lasat in voia nebuniei umane,ci totul este stabilit conform Voii Sale si de aceea nimic nu poate sta in calea Sa:
,,Aduceti-va aminte de cele petrecute in vremurile strabune; caci Eu sunt Dumnezeu, si nu este altul, Eu sunt Dumnezeu, si nu este niciunul ca Mine. Eu am vestit de la inceput ce are sa se intample si cu mult inainte ce nu este inca implinit. Eu zic: "Hotararile Mele vor ramane in picioare si Imi voi aduce la indeplinire toata voia Mea."(Isaia 46:9-10)
Le doresc tuturor pace si putere-n Credinta.Asa sa-mi ajute Cel de Sus
|