Fricile sunt o stare normala in copilarie, cu totii am trecut prin asta: ba ne era frica de intuneric, ba de "bau-bau", la fel si tie, iti este teama de a fi singur. Am citit cu atentie ce ai scris si vreau sa-ti spun ca noi nu putem intra in legatura cu persoanele decedate, cu spiritul lor, din moment ce acest lucru contravine poruncii divine. Daca incercam sa o facem, prin sedinte de spiritism, inseamna ca latura noastra spirituala se afla in stare de pacat, deci nu avem efectiv cum sa putem comunica cu “sufletele” celor plecati. Tot ce auzi sau vezi la TV sunt inchipuiri ale unor oameni, provocate prin autosugestie. Nu exista “fantome” care ne bantuie, care se plimba prin case si misca obiecte, acestea sunt plasmadiri ale oamenilor care pastreaza in subconstientul lor temeri si superstitii. Deci, nu trebuie sa-ti fie niciodata teama atunci cand esti singur, nu exista nici un pericol! Cand auzi anumite zgomote sau vezi umbre sau orice altceva, gandeste-te prima data ca absolut toate au o cauza naturala.( cineva a trantit o usa, un soarece iti misuna prin casa :) ramurile unui copac iti bat in geam etc.) si nu trebuie sa intri in panica, ca nu e cazul. Trebuie sa stii ca TOTUL tine de tine si e doar in mintea ta!
Pune-ti cartea de rugaciune sub perna noaptea, iti va da acel sentiment de protectie de care tu ai nevoie in fata acestei "frici" si te vei simti in siguranta, asa cum te simti alaturi de tatal sau mama ta, doar Dumnezeu te vegheaza! Inainte sa adormi, gandeste-te intotdeauna la ceva frumos, sa te relaxezi. Pentru inceput, poti sa ai o luminita aprinsa, ca sa renunti la televizor si asa cum ti-am spus relaxeaza-te si incepe sa te gandesti la lucruri frumoase intamplate in acea zi la scoala sau ce ai citit sau vazut la tv, lucruri pe care ti le-ai dori sa le faci a doua zi, sau in zilele urmatoare,locuri pe care ti le-ai dori sa le vizitezi ... nu lasa ca mintea ta sa fie distrasa de altceva de prin camera sau de sunetele de afara (ploaie,masini, caini etc) gandeste-te doar la lucruri frumoase pana adormi. Dupa cateva zile, renunta la veioza si lasa lumina aprinsa pe hol sau la baie, nu in camera ta si repeta aceleasi procedeu inainte de culcare, gandeste-te la ceva frumos. Sunt sigura ca-ti vei invinge teama, doar esti baiat mare :)
Last edited by ioanna; 02.08.2011 at 21:51:35.
|