02.08.2011, 21:56:25
|
|
Citat:
În prealabil postat de Avoss85
eu cred ca tu nu citesti cartile care le postezi...dupa o lecturare plina de minciuni am ajuns la un paragraf interesant....
Convorbirea cu diavolul
I-am zis:
- Bine, răspunde-mi, care este calea cea adevărată spre mântuire?
Diavolul mi-a răspuns:
- Credinta ortodoxă este dreapta credintă, iar Biserica Catolică este aproape soră.
- M-am lămurit acum, i-am zis, dar ortodocsii au numai un copil sau doi, fac avorturi, beau, trăiesc în
desfrâu. Nu am văzut la ei fapte care să dovedească dreapta credintă.
Diavolul mi-a spus:
- A fi ortodox e lucru mare. Trebuie să te împărtăsesti în fiecare lună cu Sfintele Taine. Mai întâi de
spovedesti de tot ce ai făcut si după aceea, dacă duhovnicul îti dă voie, te împărtăsesti. Credinta
ortodoxă nu-ti dă voie să mai faci păcate după Sfânta Împărtăsanie. Ea îti cere să te feresti de toate
păcatele, te învată să nu fii betiv, să nu fii lacom, să nasti copii, nu să-i omori.
o adevarata capodopera daca vrei sa fi ratacit de la adevar, cum vine asta sa intrebi pe tatal minciuni,pacatului,inselatoriei,etc. care este calea cea adevărată spre mântuire?...Rog pe Dumnezeu sa lucreze La Inima,mintea si sufletul vostru
Singura cale este Isus Hristos doar prin El ....asa spune scriptura negru pe alb
|
sectare ,
nu intelegi PENTRU CA TU ESTI IN INSELATORIE .... daca ai intelege atunci diavolul AR PLECA .... dar asa esti in bezna 
multa iubire
|