View Single Post
Vechi 03.08.2011, 00:34:23
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Gresit. Despre pazirea zilei a saptea se discuta foarte mult, in NT. Numai in cele 4 Evanghelii, cuvantul "sambata" (sambete, sambetei) apare de cca 52 de ori. Domnul sambetei (vezi Marcu 2:28) dezleaga sambata de regulile fariseilor (cu care intra des in conflict) si ne invata cum trebuie sa pazim ziua a saptea (singura zi din saptamana, binecuvanta si sfintita de Dumnezeu).
.?
da da .... DOMNUL poate sa faca ce vrea ... si sambata e UMBRA ... upss pe versetele acelea nu le stii sectare ? desigur ca nu sau nu le intelegi ...
faptul ca scrie de 52 de ori e irelevant SPUNEAM CA NU MAI E PORUNCA ,,, TU NU FACI DIFERENTA si e tipica sectarilor ... adu versetele PE RIND , ATENTIE AM SPUS PE RIND si discutam sa iti arat cit de habarnist esti ( nu esti unicul asa ca toti suntei habarnisti si ma refer la secte ...
multa iubire

Citat:
Pentru cei care-L iubesc pe Dumnezeu sunt toate cele 10 Porunci.
.?
dar nu il iubesc pe iisus ... si fariseii erau la fel ... continuati
multa iubire

Citat:
Cineva a schimbat pazirea zilei a saptea, poruncita de Dumnezeu ca zi de odihna inchinata Domnului, cu ziua intaia. Dumnezeu nu are nici un amestec in aceasta schimbare. Nu se spune nicaieri, in Cuvantul lui Dumnezeu, ca ar fi fost sfintita si binecuvantata ziua intaia (duminica). Singura zi binecuvantata, sfintita si poruncita de Dumnezeu ca zi de odihna inchinata Domnului, este ziua a saptea.
.?
acel CINEVA ESTE IISUS HRISTOS PRIN INVIERE .... dar la voi sectarii ( evrei) stim ca nu conteaza .... ha ha ha
ba se spune amice DAR TU NU INTELEGI ....
multa iubire
ps mai studiaza ca din astia ca tine am mincat multi la viata mea ... asadar stiu versetele voastre si interpretarile ABERANTE dar de amuzament le astept si aici ca sa arat si aici tututor celor care au urechi de auzit , si ochi de vazut adevarul despre voi . TE INCUMETI ? FA-O
MULTA IUBIRE

Citat:
De ce au schimbat? Nu stiu. Poate aceeasi intrebare le va fi pusa si la judecata. Oare ce vor raspunde?
.?
NORMAL CA NU STII DE AIA ESTI SECTAR ...
multa iubire

Citat:
Din partea cui? Din a dvs.?
.?[/quote]
MULTA IUBIRE