View Single Post
Vechi 03.08.2011, 01:16:26
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Ioana,
Apropos de faptul ca duminica este tinuta ca zi de odihna la ortodocsi: cand eram studenta tare m-am framantat o vreme cum sa fac cu invatatul pentru ca aveam foarte mult de invatat (am studiat medicina) si nu imi permiteam sa fac pauza totala duminica. Asa ca am intrebat un episcop de la Catedrala din Cluj (unde eram studenta) si mi-a zis ca am voie sa invat duminica cu conditia sa nu lipsesc de la Liturghie pentru asta. Nici nu vroiam altceva, era perfect pentru mine. Dar imi aduc aminte si acum, de parca ar s-ar fi intamplat ieri, indignarea unui coleg cu parinti intelectuali, care mi-a zis ca numai comunistii considerau ca munca intelectuala nu ar fi tot munca...
nu zice nimeni sa faci pauza totala duminica ... zice SA PUI ZIUA INTREAGA CA SI CUM AR FI IISUS HRISTOS DE FATA ... ADICA SA MANINCI CU GINDUL LA EL , SA TE ROGI , SA INVETI CU GINDUL LA EL ETC ETC ETC .... ADICA EL SA FIE PE PRIMUL LOC SI PRIN EL SA FACI CE FACI ti-am spus ca esti confuza rau ....odihna in iisus hristos ( ma tem ca nu o sa intelegi ce spun ) nu e pentru tine daca nu intelegi ....
multa iubire