Citat:
În prealabil postat de the_Listener
cum poate sa iti predice ceva ce el face SI E INGADUIT DAR NU DE FOLOS? nu te-ar sminti si nu te-ar revolta ? hmmmm
multa iubire
datorita nevredniciei noastre in credinta .. citi dintre voi ortodocsi daca vi se spune ce spun eu mai credeti in ortodoxie ? sau mergeti la biserica? hmmmm .... asadar ca sa nu va pierdeti din turma ORTODOXA vi se INGADUIE sa mincati .... citeste ce scriu ca nu repet , mai ales ca imi bat joc de invatatura sfintilor dind margaritare cui nu trebuie .... asadar sa nu maai aud din partea ortodocsilor ca ei maninca carne pentru ca iisus a mincat , sau alte bazaconii ca argumente la faradelegile lor .... si da imi asum aceste lucruri si mergeti la orice preoti ortodocsi si puneti-le problema asta .sau la duhovnici ...... apoi va astept pe toti cu raspunsuri .... pentru mine sfintii parinti ai ortodoxiei sunt TRAITORII ADEVARATI DE URMAT .... care au sfinta scriptura si sfinta traditie IN SANGE si unii dintre ei au fost UCISI ca noi sa ne putem bucura de adevar .... imi pun oricind capul la bataie pentru ortodoxie chiar cu pretul vietii mele ....
multa iubire
ASTA E REACTIA DACA IN BISERICA VI S-AR SPUNE CE SPUN EU .... asa au facut si evreii in pustie cind li s-a dat mana sa manince si ei nu si nu ca vor carne ..... si stii ce s-a intimpat , da?
multa iubire
|
de unde stii tu cum as reactiona eu daca parintele meu duhovnic mi-ar spune sa nu mai mananc carne? as face ascultare asta as face. Si daca si dansul mananca, si mi-a zis ca este rau sa renunt la consumul de carne si lactate pentru sanatatea mea, ai sa-mi spui ca parintele nu cunoaste nici Sfanta Scriptura nu? Desi dansul preda la Facultatea de Teologie. Si sa nu-l ascult?